Adverteren

Horse in Mind biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven en instructeurs. Horse in Mind heeft gemiddeld per maand 10.000 bezoekers. De bezoekers zijn voornamelijk vrouwelijk, tussen de 18 en 44 jaar.

Mogelijkheden

Banner

Een banner advertentie komt in de sidebar (rechts) van de website. De afmetingen hiervan zijn maximaal 250 x 250 pixels. Licht jezelf uit als instructeur, promoot een nieuw product of jaag een actie aan! We kunnen je advertentie zo targetten dat hij alleen getoond wordt op de meest relevante pagina’s. Zo kunnen instructeurs er bijvoorbeeld voor kiezen om uitgelicht te worden naast de instructeurslijst en -kaart, zodat je er echt uit springt.

Advertorial/sponsored content

Een advertorial is een gesponsorde blogpost. Een advertorial kan op zo’n manier geschreven worden dat het perfect past tussen de andere blogs van Horse in Mind. Je kunt zelf een advertorial aanleveren of hem tegen een meerprijs laten schrijven door hoofdredacteur Rianne Dekker. Hij wordt dan ook zoekmachine-geoptimaliseerd geschreven. Een advertorial is ideaal om lezers te laten kennis maken met je product of dienst.

Review

Je kunt je product of dienst ook laten recenseren. Er kan bijvoorbeeld een blog geschreven worden over een natural horsemanship-les die je komt geven of een korte review over een product. Producten en diensten worden ten alle tijden naar alle eerlijkheid gerecenseerd. Uiteraard wordt er vooraf wel gekeken of het product/de dienst relevant is voor de lezer.

Nieuwsbrief

Een banner of mini-advertorial kan ook in de nieuwsbrief geplaatst worden. De nieuwsbrief wordt elke twee weken verstuurd. Dit kan eventueel in combinatie met een banner, advertorial of review op de website.

Social media

Afhankelijk van de advertentiemanier en de afspraak kan je dienst of product worden meegenomen in de communicatie via Facebook (900+ fans) en Twitter (150+ volgers).

Contact

Interesse in een van bovenstaande mogelijkheden of een combinatie? Neem vrijblijvend contact op via info@horseinmind.nl.