fbpx

146 – Ik zoek hulp bij de Paardenpodcast

door | 15 feb 2024

Bedankt voor de reacties, we zijn voorzien!

Ik ben op zoek naar twee enthousiaste paardengekken die mij kunnen helpen bij de Paardenpodcast. Die bij willen dragen aan de missie om paardenwelzijn te verbeteren.

In de podcast hoor je wat ik zoek en hoe je je kunt aanmelden. Word jij mijn co-host of mijn podcasttechnicus?

Website: https://www.horseinmind.nl

E-mail: info@horseinmind.nl

Instagram: @horseinmind.nl

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *