fbpx

#94 8 Voordelen van optimale huisvesting - Rianne Dekker

22 maart 2022 - de Paardenpodcast

Wat voor leven heeft jouw paard in de uren dat jij niet op stal bent? Is het saai of heeft hij genoeg te doen? Kan hij voldoen in z’n natuurlijke behoeftes? In deze aflevering bespreek ik 8 fysieke en mentale voordelen die je zeker gaat merken wanneer je de leefomgeving van je paard optimaliseert. Hoe beter de leefomgeving, hoe blijer en gezonder je paard zal zijn.

Doe je ook mee met de GRATIS masterclass deze week? In ‘Een paradijs voor je paard in 4 dagen’ ontdek je wat jij allemaal kunt doen om de leefomgeving van je paard zo goed mogelijk te maken. Klik hier om je gelijk aan te melden!

Nog meer leren over paardenwelzijn? Check de Horse in Mind Community en krijg met code ‘Paardenpodcast’ 10% korting op je eerste termijn!

Volg Horse in Mind ook via Facebook of Instagram

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.