fbpx

#89 Omgaan en trainen met jonge paarden - Liesbeth Jorna

9 Februari 2022 - de Paardenpodcast

Een jong paard is nog als een onbeschreven blaadje. Die wil je niet verpesten! Maar hoe pak je de training en omgang nou het beste aan? In deze aflevering deelt ervaren instructrice Liesbeth Jorna haar do’s en don’ts als het gaat om jonge paarden. Ze vertelt hoe je de omgang met een jong paard zo goed en prettig mogelijk maakt voor jullie allebei en wat je wel en niet kunt doen qua training. Het mentale aspect is daarin heel belangrijk, maar we bespreken ook het fysieke aspect. Wat is wel en niet verstandig om te doen, met het oog op blessures of vroegtijdige slijtage? En wat maakt een jong paard juist sterker? Je hoort het hier! Veel plezier met luisteren.

– Liesbeth geeft binnenkort een driedelige webinarserie voor Horse in Mind, over ‘fair & fun’ trainen. Echt een must-see. Gebruik code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting op je ticket. Klik hier voor alle info en bestellen (Luister je deze podcast pas later? Geen probleem! Je ontvangt alle opnames)

– Meer leren over paardenwelzijn? Klik hier voor de Horse in Mind Community – gebruik code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting op je eerste termijn! (En kijk de webinarserie gelijk gratis mee)

Volg Horse in Mind ook via Facebook of Instagram

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.