fbpx

#104 Het aanleggen van een watersturende paddock paradise - Heidy Abma

18 oktober 2022 - de Paardenpodcast

Deze podcast is opgenomen tijdens de Horse in Mind Community Meet-Up op 15 oktober! Een paddock paradise aanleggen heeft nogal wat voeten in de aarde, of eh- modder! Zeker op klei is het niet zo makkelijk om goed begaanbare paden te creëren. Heidy van de Abma Hoeve heeft haar terrein daarom watersturend gemaakt, waardoor de paarden en eigenaren nooit in de blubber staan. Ook staat het vol met kruiden, zijn er hoogteverschillen en is het ook een fantastische plek voor vogels, hazen en andere dieren. In deze aflevering vertelt Heidy over het ontstaan van het paddock paradise. Van 2017, toen ze er net woonde, tot nu – een waar natuurgebied op één hectare. Veel plezier met luisteren!

Wil je meer ontdekken over natuurlijke huisvesting? In de Horse in Mind Community organiseren we maandelijks live online lezingen en Q&A’s met experts! Laat je inspireren of stel vragen over je eigen paard. Klik hier voor meer info. Met code ‘Paardenpodcast’ krijg je 10% korting op je eerste periode membership.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

abma hoeve, watersturend paddock paradise

Een drone foto van het terrein van de Abma Hoeve.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.