fbpx

#103 Balanskussens voor paarden - Rianne Dekker

14 oktober 2022 - de Paardenpodcast

Balanskussens zijn echt een ultieme body-awareness tool voor paarden. In deze korte aflevering deel ik met je wat balanskussens zijn, waarom en hoe het effect heeft op paarden, wat het doel er mee is en wat mijn eigen ervaringen zijn. Ik vertel over één van de eerste keren dat ik de kussens heb ervaren en ik geef als voorbeeld twee paarden die echt een supermooie, bijzondere reactie hadden! 

Op woensdag 25 oktober geeft SURE FOOT practitioner Emma Jansen een live webinar in de Horse in Mind Community. Ben je nog geen lid en wil je erbij zijn? Gebruik code ‘Paardenpodcast’ bij het afrekenen voor 10% korting op je eerste periode. Klik hier voor meer informatie!

Blog over balanskussens: klik hier
SURE FOOT website: klik hier

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.