fbpx

#62 Bodem- en weidebeheer voor optimale gezondheid - Jantine Steehouder

5 Mei 2021 - de Paardenpodcast

Bodemgezondheid en weidebeheer zijn twee topics die nu veel besproken worden, nu het weideseizoen eraan komt! Tijdens een masterclass nam ik een Facebook live op met Jantine Steehouder van Pure Horse hierover. De opname van deze Facebook live hoor je in deze aflevering. Hoe zorg je nu het beste voor de bodem van je weide, zodat de grassen en andere wenselijke plantjes goed kunnen groeien? Wat te doen met ongewenste planten zoals boterbloem of jakobskruiskruid? En hoeveel mogen je paarden eigenlijk op de weide als je hem zo goed mogelijk wilt houden? Je hoort het hier!

Jantine Steehouder is ook spreker tijdens de Paardenrevalidatie Summit op 14, 15 en 16 mei en zal vertellen over de rol van voeding in de revalidatie. Ik zal je er iets over vertellen in de introductie van deze aflevering.

Meer informatie over de Paardenrevalidatie Summit en tickets vind je hier.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.