fbpx

#71 Echte connectie met je paard - Miriam Vree-van Straten

21 Juli 2021 - de Paardenpodcast

Een echte connectie met je paard. Pure harmonie, fijne samenwerking, een heerlijke flow. We dromen er bijna allemaal van! Of je nu rijdt, grondwerk doet of gewoon ‘samen bent’ – die connectie vinden we iets heel erg moois tussen mens en paard. Maar hoe bereik je dat? Welke ingrediënten zitten er in connectie? Miriam van Horse Power Life Power is ervaren ruiter, instructrice, gedragsexpert en opgeleid als coach. Ze helpt ruiters om een echt dreamteam te worden met hun paard. Paarden hebben ook in haar leven een bijzondere rol gespeeld. In deze aflevering zitten een boel inzichten, tips en overdenkingen rondom de thema’s connectie, harmonie en welke rol paarden spelen in ons leven.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je gratis de shownotes downloaden van aflevering 71 over connectie met je paard, harmonie en persoonlijke ontwikkeling. Hierin staat een handige samenvatting en de belangrijkste tips en inzichten.

Let op: de download opent op dezelfde pagina, dus als je ondertussen de podcast aan het luisteren bent, dupliceer je tabblad dan even, of sla de pdf op en klik dan op ‘vorige’.

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

paardenpodcast shownotes, connectie met je paard
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.