fbpx

#141 Een getraumatiseerd paard trainen – Anouk van Dijk

door | 16 nov 2023

Wist je dat er een verschil is tussen ‘een getraumatiseerd paard‘ en ‘een paard met een trauma‘? In deze aflevering met Anouk van Dijk, van Hartenpaarden, gaan we het daarover hebben. En wanneer noem je iets eigenlijk een trauma? Is het permanent of kun je je paard er voor eens en voor altijd vanaf helpen? Anouk helpt vele eigenaren hiermee, maar weet ook uit eigen ervaring hoe heftig trauma kan zijn. Niet alleen voor het paard, maar ook voor jou als eigenaar, want je wilt het écht zo goed mogelijk doen…

Veel plezier met luisteren!

>> Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Het Theezaakje, zij hebben biologische, duurzame én sociale thee! Gebruik de code ‘paardenpodcast‘ voor 5% korting: ⁠⁠https://bit.ly/theezaakje⁠⁠ (PS. probeer mijn favoriet ‘Hoppathee’!)

>> Meer leren over paardenwelzijn op alle vlakken? Check de Horse in Mind Community: ⁠https://bit.ly/3Y36tvm⁠ Vol lezingen en Q&A’s van professionals.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *