fbpx

#145 Een moeilijk paard als leermeester – Rianne Dekker

door | 13 dec 2023

In deze aflevering zit ik, Rianne, zelf op de stoel van de gast. Mijn goede vriendin Jantine stelt dit keer de vragen. Ik deel in deze aflevering mijn verhaal met je over Casindy, mijn eerste paard. Een erg moeilijke uitdaging voor mij als 17/18-jarige. Ze trok zich los, rende weg en ging er vaak vandoor. Regelmatig wist ik niet meer wat ik met haar aan moest, maar opgeven deed ik nooit. Ik hoop dat deze aflevering een hart onder de riem is voor iedereen die ook een ‘lastig’ paard heeft en soms even met de handen in het haar zit. Met veel geduld en liefde is er zoveel mogelijk!

Ps. Gedragsproblemen kun je nooit als losstaand ding zien. Het is belangrijk om holistisch te kijken en management, voer, huisvesting en het lichaam onder de loep te nemen. Je kunt hier gratis het e-book downloaden ‘Leer holistisch kijken naar je paard’: ⁠https://bit.ly/3JBough

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *