fbpx

#148 Een paardvriendelijk evenement organiseren – Eveline Asjes van EquiDay

door | 29 feb 2024

EquiDay is inmiddels wel een begrip als het gaat over paardenevenementen waar mentaal en fysiek paardenwelzijn van het paard voorop staat. Het evenement bestaat inmiddels 15 jaar en wordt elk jaar weer goed bezocht! Zo goed, dat organisator Eveline Asjes meerdere edities per jaar organiseert. In deze aflevering hoor je hoe EquiDay ooit van de grond kwam, hoe Eveline het programma maakt en hoe ze er voor zorgt dat het telkens weer vernieuwend is. Veel plezier met luisteren!

Natuurlijk kun je als luisteraar van de Paardenpodcast met korting naar de EquiDay. Gebruik code ‘HM24’ voor 10% korting op je ticket. Hij is eenmaal per persoon te gebruiken. Hier score je je ticket: ⁠https://bit.ly/42TKZoF

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *