fbpx

#113 Etherische oliën bij paarden – Elvira Noot

door | 30 nov 2022

Etherische oliën, essentiële oliën, aromatherapie… Je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe kun je dit inzetten bij paarden? Mijn gast Elvira Noot is auteur van het boek Horse Essentials, horsemanship professional en heeft veel ervaring met het inzetten van etherische oliën bij paarden. Zij vertelt je in deze aflevering de belangrijke basics. Je ontdekt waar je op moet letten als het gaat om kwaliteit en veiligheid en een aantal manieren waarop je de oliën kunt toepassen en waarom.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Horse Essentials winnen? Stuur ons een mail op info@horseinmind.nl met onderwerp ‘Horse Essentials’ of iets soortgelijks! Op 9 januari wordt er met de winnaar per mail contact opgenomen.

Je kunt het boek ook met 15% korting bestellen (t/m 17 dec ’22) met code ‘Podcast2022’ via haar website!

Meer leren over paardenwelzijn? Klik hier voor alle informatie over de Horse in Mind Community! Dit is het perfecte moment, want de Horse in Mind Community bestaat precies drie jaar, en daarom kun je nu tijdelijk met tot wel 30% korting lid worden.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *