Deel dit artikel:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Horse & Human Event

17 september 2016 @ 10:00 - 17:00

€10
Deel dit artikel:

Op zaterdag 17 september presenteert HorSense, opleider en beroepsvereniging voor (beginnende) coaches, het tweede Horse & Human Event op de locatie van Paardencentrum Carolina in Barchem. De bezoeker van het Horse & Human Event maakt op deze dag inspirerende workshops, clinics en lezingen over allerlei verschillende thema’s in relatie tot coaching mee.

Advertentie:
pure horse, biologisch paardenvoer

Steeds meer mensen zien in dat paarden ons kunnen spiegelen en dat ze ons ervan bewust kunnen maken hoe we, letterlijk en figuurlijk, in het leven staan. Daardoor is coaching met paarden in korte tijd razend populair geworden in Nederland. Bedrijven vragen steeds vaker naar de inzet van paarden bij coachingsessies om patronen in de interne organisatie duidelijk te maken.

Des te meer reden voor HorSense om op 17 september 2016 het Horse & Human Event te organiseren waar de band tussen mens en paard centraal staat. Geïnteresseerden, zowel particulieren als bedrijven, kunnen hier kennismaken met coaching met paarden, of verdieping opzoeken in één van de vele clinics en workshops. Als absoluut hoogtepunt van de dag is er een zintuigprikkelend themaschouwspel ‘Dancing with Horses’. Ook zijn er diverse stands, gericht op outdoor en ruitersport, en is er gedacht aan de kleintjes. Kortom: het Horse & Human event is een dagje uit voor het iedereen die geïnteresseerd in paard, coaching en mens.

Deel dit artikel:

Gegevens

Datum:
17 september 2016
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.horsense.nl/horse-human-event

Organisator

HorSense
Website:
www.horsense.nl/

Locatie

Paardencentrum Carolina
Zwiepseweg 36
Barchem, 7244 NA Nederland
+ Google Maps
Deel dit artikel: