Deel dit artikel:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lesdagen Chris Irwin

26 september 2015 @ 08:00 - 30 september 2015 @ 17:00

Deel dit artikel:
Op 26 & 27 september (zaterdag en zondag) zijn er lesdagen: diverse lessen van 9.00-18.00 uur, in diverse disciplines, diverse levels, diverse onderwerpen (toeschouwers welkom, lessen vol).

Op maandag een ‘train de trainer’ dag: hele dag trainers die met elkaar trainen onder begeleiding van Chris. Als trainer kun je deze dag je certificering behouden, een certificering ontvangen of je certificering verhogen (vol, toeschouwers welkom).

Dinsdag en woensdag EAPD (Equine Assisted Personal Development): kleine groep mensen die samen de diepte in gaan voor hun eigen ontwikkeling. Onder leiding van Chris en in alle rust. Opdrachten, oefeningen en overdenkingen met en zonder paarden (is nog plek voor deze clinic, geen toeschouwers!).

Wil je toeschouwer zijn op zaterdag, zondag en/of maandag? Check de site www.paardenbewustzijn.nl voor het ‘opgave formulier deelnemer’ en voor meer info.

Over Chris:
Chris Irwin biedt een methode die je inzichten geeft in wie jij bent en wat je uitdraagt. Het is dus niet alleen een methode, het is een levensbeschouwing. Maar de methode is ook heel praktisch, het herkennen en kunnen inzetten van een gedetailleerde lichaamstaal die ieder paard onmiddellijk herkent! De communicatie en de samenwerking kunnen beginnen wanneer wij het paard kunnen laten zien dat wij zijn taal begrijpen en ‘spreken’. ‘Wat heeft mijn paard nodig van mij om te kunnen doen wat ik van hem vraag?’ Om de dans te kunnen leiden, moet je kunnen volgen.
Deel dit artikel:

Gegevens

Begin:
26 september 2015 @ 08:00
Einde:
30 september 2015 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.paardenbewustzijn.nl/actie/chris4/

Organisator

De Buitenkans
E-mail:
info@debuitenkans.com
Website:
http://www.paardenbewustzijn.nl/

Locatie

De Buitenkans
Jan Miessenlaan 1
Castricum, 1901 MV Nederland
+ Google Maps
Deel dit artikel: