fbpx

#137 Gaat prestatie wel samen met paardenwelzijn? – Rianne Dekker

door | 19 jun 2023

In deze aflevering deel ik mijn hersenspinsels over ‘paardvriendelijk presteren‘. Ik organiseer een event met deze naam, maar bestaat er eigenlijk wel zoiets? Kan het, presteren in de paardensport én rekening houden met welzijn? Zouden er paarden zijn die wedstrijden bijvoorbeeld echt leuk vinden? Ik geef je een inkijkje in mijn gedachten en hoe ik denk over paardvriendelijk presteren, wedstrijden, talenten benutten of fanatieke ruiters.

Trouwens, we beginnen al bijna met het event Paardvriendelijk Presteren. 17 sprekers delen hun kennis en inspiratie met je over het combineren van ambitie en plezier, zodat je je training naar het volgende niveau kan tillen op een duurzame manier. Hier vind je alle sprekers, de onderwerpen en het programma: https://bit.ly/3I3TxQy

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

4 Reacties

 1. Annemarie Van Dam

  Hartstikke leuk dit. Ik ben niet tegen presteren met je paard, als je het allebei leuk vindt.
  Billy en ik zijn nog niet zover en ik denk ook, dat we samen meer voir de combi beetje werken, veel lol! gaan. Ik luister vaak en met plezier naar de podcasts en ben er ook bij vanaf donderdag.

  Antwoord
  • Rianne Dekker

   Hoi Annemarie, dankjewel voor je reactie! Lol maken samen is misschien wel het allerbelangrijkste 😉 Tof dat je bij het event bent!

   Antwoord
 2. Francis

  Hoi Rianne,
  Heel regelmatig luister ik naar jouw podcasts. Hartstikke goed dat je steeds zo genuanceerd blijft. Voor mij blijft het criterium dat je het samen leuk moet hebben. We zijn er voor elkaars welzijn 😊

  Antwoord
  • Rianne Dekker

   Dankjewel voor je reactie! Samen plezier hebben is superbelangrijk inderdaad 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *