fbpx

Gratis korte webinars

Kort, maar krachtige webinars van 30-45 minuten, gegeven door professionals uit de paardenwereld

Zit je thuis en wil je je tijd goed benutten?

Afgelopen weken kon je via Horse in Mind diverse kort, maar krachtige, interactieve webinars volgen over verschillende onderwerpen.

Wil je ze allemaal nog op je gemak bekijken? Dan kan dat met het membership van Horse in Mind. Hier zijn alle webinars geüpload, naast alle content die al in het membership zit.

Voeding in het voorjaar

Het voorjaar is aangebroken en en dat betekent dat het gras weer begint te groeien en de paarden flink verharen. Je kunt je paard helpen in dit seizoen door de voeding er goed op af te stemmen. In deze korte webinar geeft voedingspecialist Jantine Steehouder van Pure Horse praktische tips en advies over ruwvoer en aanvullende producten om je paard zo goed mogelijk te ondersteunen. Er is veel ruimte voor vragen.

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

Zadellogica: weten hoe het zit!

Hoe hoort een zadel te passen? Waar moet je op letten? En daarbij is elk paard natuurlijk anders, dus wat is nu het beste zadel voor jouw paard? Raisa Fleisher van Zadel-logisch vertelt in deze lezing over de logica van een gezond zadel. Je leert wat het effect van het zadel is en wat verschillende designs opleveren of juist kunnen veroorzaken. Want een niet goed passend zadel kan veel problemen geven. Zadelmaakster Raisa legt de lastige theorie op een aansprekende manier uit. Een duidelijk verhaal, gewoon logisch. Dan weet je hoe het zit!

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

26 Mrt

Hippisch professionals: van offline naar online diensten

Bestaat jouw werk vooral uit ‘offline’ diensten? Bijvoorbeeld les geven, paarden trainen, behandelingen uitvoeren of bekappen? Of doe je al wel ‘iets’ online, maar wil je er meer van weten? Dan is dit webinar iets voor jou. Door de Corona-crisis valt er ineens veel werk weg voor zulke beroepen en dat is lastig! In dit webinar delen Anja (hippisch VA & Business Support) en Rianne (eigenaar Horse in Mind) tips, ervaringen en praktische voorbeelden met je. Om deze periode te overbruggen, maar ook op langere termijn!

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

Jonge paarden opvoeden & beleren

Aan een jong paard kun je soms je handen vol hebben. Ze zijn vaak heel nieuwsgierig, soms eigenwijs en misschien zelfs puberaal. Maar ze snappen ook nog weinig van onze ‘mensendingen’ en kunnen snel onzeker worden. Hoe zorg je nou dat je opvoeding, training en het beleren goed aanpakt? In deze lezing deelt trainer Rianne Dekker haar ervaringen met je.

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

Belonend trainen voor een betere relatie

Reageert jouw paard heftig en over-enthousiast als je met voerbeloning werkt? Dan kan je twee dingen doen: of je laat het voer achterwege en blijft met druk werken, of je pakt het probleem aan bij de wortel. Ik kies voor de tweede optie. Overmatige opwinding is namelijk niet fijn voor jou of voor je paard, en komt bovendien vaak ook voor in andere situaties. Met de juiste focus tackel je die overmatige opwinding, zodat de band met jouw paard alle rust en mogelijkheid krijgt om verder te groeien. Dit webinar wordt gegeven door instructrice & gedragsdeskundige Suzy Deurinck.

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

Je paddock upgraden: een natuurrijke & paardvriendelijke huisvesting

Wil jij een natuurlijke huisvesting voor je paard? Nu wordt er weleens gezegd dat dit niet bestaat, omdat het houden van paarden in gevangenschap per definitie onnatuurlijk is. Wat natuurlijk wel kan, is een habitat creëeren dat het natuurlijke gedrag van het paard toestaat, stimuleert én dat natuuraspecten integreert. Het realiseren van zo’n paradijselijke paddock kan een hele puzzel zijn! In dit gratis webinar helpt Laura Knoops je met het maken van een plan om je paddock (groot of klein!) te upgraden naar een meer natuurrijke en paardvriendelijke huisvesting.

Dit webinar is voorbij! Wil je hem toch bekijken? Wordt dan lid van de community.

Download nu het gratis e-book

In het e-book ’10 Praktische tips voor een gezond & gelukkig paard’ vind je belangrijke, waardevolle inzichten en kennis over paarden houden en trainen. Speciaal voor eigenaren die hun paard een optimaal leven willen geven.

Klik op de knop om hem gratis te ontvangen.