fbpx

#119 Hoe start je met zelf bekappen? – Hanna Lobbezoo

door | 31 jan 2023

Waarom zou je in hemelsnaam zelf je paard gaan bekappen? Nou kijk, het móet niet natuurlijk, maar het is wel echt handig als je meer weet van hoeffunctie, hoefvorm en hoefproblemen. Hoe meer je ervan weet, hoe beter je mee kunt kijken bij je hoefsmid of bekapper en hoe betere vragen je kunt stellen! En dat is natuurlijk voor de (hoef)gezondheid van je paard heel fijn. Je verdiepen in zelf bekappen is een manier om hier veel over te leren. Hanna Lobbezoo, bekapper en coach, vertelt in deze aflevering hoe je kunt starten, wat de valkuilen zijn en hoe het beroep van bekapper eruit ziet.

Ook hebben we het over Hoef Event, een heel tof event op 18 maart in Scherpenzeel (Gld)! Horse in Mind is hoofdsponsor en we zouden het super vinden als jij er ook bij bent. Kom je ook?

Klik hier om naar de website van Hoef Event te gaan en je ticket te scoren voor maar € 5,95 in de voorverkoop.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *