fbpx

#149 – Hoefkanker, wat is het? – Wesley De Candt

door | 7 mrt 2024

Hoefkanker, dat klinkt heftig! Bekapper Wesley De Candt is er in gespecialiseerd en vertelt er in deze aflevering over. We bespreken wat hoefkanker nu eigenlijk is (geen tumor!), welke oorzaken er aan ten grondslag liggen, welke risicofactoren er zijn en natuurlijk ook hoe je hoefkanker kunt genezen bij paarden. Dat laatste is niet altijd makkelijk, want er is veel discipline, zorg en tijd voor nodig om deze aandoening te verslaan. Wederom een aflevering vol waardevolle informatie. Veel plezier met luisteren!

Wil je nog veel meer leren over paardenwelzijn en volg je graag webinars en Q&A’s met professionals uit de paardenwereld? Check dan de Horse in Mind Community en sluit je aan: ⁠https://bit.ly/3Y36tvm

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *