fbpx
Ben je instructeur en wil je je naam graag terugzien op de lijst met instructeurs? Vul dan onderstaand formulier in. Ook wijzigingen kun je hier doorgeven.

Het is de bedoeling de instructeurslijst zo compleet mogelijk te maken zonder kwaliteit te verliezen. Elke aanmelding zal daarom eerst bekeken worden door de redactie. Een vereiste is dat de instructrice (aantoonbare) ervaring heeft met natural horsemanship en dit ook gebruikt in haar omgangsvormen met het paard en de ruiter die hij/zij les geeft. In plaats van een website mag je ook de link van een openbare Facebookpagina (waar men informatie kan vinden) invullen.

De instructeurslijst en -kaart worden maandelijks gemiddeld 800 keer bekeken door potentiële lesklanten. Een vermelding is gratis. Wil je een uitgelichte vermelding, helemaal bovenaan de lijst zodat je extra opvalt? Laat het weten en we sturen je vrijblijvend de mogelijkheden.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met het verwerken van je gegevens door deze website. Je gegevens worden gebruikt voor deze actie en je kunt e-mails ontvangen van Horse in Mind over paardenwelzijn en de podcast. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor deze mails.