fbpx

#65 Iriscopie bij paarden, een veelzijdige tool - Annette Timmer

9 Juni 2021 - de Paardenpodcast

Iriscopie bij paarden, wat is dat? Annette Timmer is iriscopist en legt het je uit in deze aflevering. Aan de iris van een paard kun je enorm veel aflezen. Het is een soort landkaart van het lichaam! Dat komt doordat er in de iris markeringen te zien zijn zodra er iets ‘mis’ gaat in een bepaald orgaan of lichaamsdeel. Waar die markeringen zitten en wat je er allemaal in kunt zien vertelt Annette in de podcast.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je de shownotes downloaden van aflevering 65 over iriscopie voor paarden met Annette Timmer. In de shownotes vind je een beknopte samenvatting en de belangrijkste inzichten van deze aflevering. 

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

shownotes iriscopie bij paarden
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.