fbpx

Q&A over 'kalmerende signalen' met Irene Smeets - EquiDay Special

20 Apr 2020 - de Paardenpodcast

Tijdens de online editie van de EquiDay op 11 april heeft trainster en instructrice Irene Smeets uitgebreid verteld over kalmerende signalen. Dit zijn signalen die paarden in de communicatie gebruiken om spanning te tonen of de ander gerust te stellen. Via de chat konden deelnemers vragen stellen. Deze podcast is de opname van de Q&A en heel goed zonder beeld te volgen. Er zit één korte video in de q&a, deze kun je hieronder bekijken als je wilt, maar het is niet noodzakelijk vanwege de goede uitleg van Irene. Veel plezier met luisteren!

Je kunt alvast een ticket bestellen voor de eerstvolgende EquiDay. Als luisteraar van de Paardenpodcast ontvang je € 2,50 korting met code ‘podcast’.

Je luistert deze podcast ook gemakkelijk via Spotify, iTunes of je eigen podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.