fbpx

#58 Een kijkje achter de schermen van Horse in Mind - interview door Monique Dorst

9 Mrt 2021 - de Paardenpodcast

Dit keer ben ik niet de host, maar ben ik zelf te gast! Vorige week sprak ik Monique Dorst van de Hippische Ondernemers Podcast. In haar podcast geeft ze tips over ondernemerschap en spreekt ze ondernemers, waar ik er een van mocht zijn! Zij vroeg mij het hemd van het lijf over het ontstaan en de groei van Horse in Mind. Ook hebben we het gehad over het overspannen zijn in 2017, de belangrijkste lessen en mijn visie op paardenwelzijn en op welke verandering ik hoop. Als je zelf ondernemer bent of je bent nieuwsgierig naar wie er nu achter Horse in Mind en de Paardenpodcast zit, dan is deze aflevering zeker het luisteren waard!

In de aflevering hebben we het over een toffe gratis masterclass over optimale leefomgeving voor je paard. Klik hier voor alle informatie en om je in te schrijven! Hij vindt plaats van 22 t/m 26 maart.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.