fbpx

#100 Kindercoaching met paarden bij gedrags- en leerproblemen - Tanja Stigter

11 juli 2022 - de Paardenpodcast

Niet voor alle kinderen is school leuk of makkelijk. Soms ontstaan er gedragsproblemen of problemen met leren, waardoor ze op school niet goed meer meekomen. Tanja Stigter van Anders Leren Met Paarden helpt basisschoolkinderen hiermee door middel van paardencoaching. Het doel is om ze handvatten te geven om op hún manier school en leren weer leuker (en dus makkelijker) te maken! In deze jubileumaflevering (nummer 100!) vertelt Tanja hoe deze kindercoaching in z’n werk gaat, voor wie het geschikt is en wat ze zoal doet tijdens een sessie. En omdat de Paardenpodcast natuurlijk over paardenwelzijn gaat, vertelt ze ook hoe ze paardenwelzijn zo goed mogelijk waarborgt, zowel tijdens de sessies als daarbuiten. Veel plezier met luisteren!

Tanja Stigter geeft op de EquiDay (zondag 17 juli) hier ook een lezing over, geschikt voor professionals, ouders en kinderen. Wil je erbij zijn? Je kunt je ticket nog tot donderdag bestellen met € 2,50 extra voorverkoop korting door code ‘HIM2022’ te gebruiken. Klik om naar de website te gaan.

En als je nóg meer wilt leren over paardenwelzijn, meld je dan aan bij de Horse in Mind Community. Met code ‘Paardenpodcast’ ontvang je 10% korting op je eerste termijn.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.