fbpx

Leren over paardenwelzijn

Word de beste eigenaar voor jouw paard

Als paardeneigenaar wil je vast zo goed mogelijk voor je paard zorgen. In dat geval ben je nooit écht uitgeleerd. Er is altijd ruimte voor verbetering, of het nou gaat om jouw ruiterskills, de huisvesting van je paard of een aspect van de verzorging. Gelukkig is er ontzettend veel kennis beschikbaar en kun je tegenwoordig op een laagdrempelige manier leren van echte experts en professionals uit de paardenwereld.

Horse in Mind organiseert regelmatig webinars, online events en masterclasses met zulke experts. Hieronder vind je ons aanbod. Wat ga jij volgen?

"

Paardvriendelijk Presteren

Het event Paardvriendelijk Presteren vindt plaats van 22 t/m 25 juni en is volledig online te volgen. Topsprekers uit de paardenwereld delen hun kennis en inspiratie met ruiters die ambitie en plezier willen combineren op een gezonde, duurzame manier!

Webinar Picks

Horse in Mind selecteert regelmatig webinars over paarden, gegeven door experts, waarbij paardenwelzijn echt op één staat. Kies het webinar dat jij wilt volgen en bemachtig je ticket.

Horse in Mind Community

Elke maand betrouwbare, praktische informatie van vooraanstaande professionals. Je kunt lezingen bijwonen, je vragen aan experts stellen in live Q&A’s en hebt toegang tot een grote, groeiende videobibliotheek.

Online training

Word de beste trainer van jouw paard. Ontwikkel je oog en gevoel, verbeter je techniek en voorkom overbelasting en blessures, door de modernste inzichten in biomechanica en duurzame paardentraining.

Wat anderen zeggen over Horse in Mind

Horse in Mind geeft met zoveel enthousiasme, inzet en kennis van zoveel uiteenlopende zaken jou de mogelijkheid je om paarden zo’n goed mogelijk leven te bezorgen. Door middel van podcasts, webinars, lezingen en de fb-groep waar de leden elkaar kunnen helpen bij vragen of dingen delen. Onmisbaar voor iedere paardeneigenaar!
Claudia

Lid van Horse in Mind

Het is een super leerzame omgeving. Er worden verschillende lezingen geven. Altijd een ander onderwerp en helder uitgelegd. Ben superblij met mijn lidmaatschap!

Maaike

Lid van Horse in Mind

Top platform voor kennis op te doen over paarden 😁👌

Simon

Lid van Horse in Mind