fbpx

Minder zorgen, meer tijd om te genieten met je paard

De oplossing voor je ‘kennishonger’?

Natúúrlijk wil je zo lang mogelijk van je paard genieten. En je geniet pas als jouw paard zo gezond en blij mogelijk is, toch? Op dit moment twijfel je misschien over of het allemaal niet beter kan. Je wilt een zo goed mogelijke paardeneigenaar zijn! Daardoor slurp je waar het maar kan informatie op over training, huisvesting, behandelingen en alles dat daarbij komt kijken. Jij herkent je ook wel in de term ‘learn-a-holic‘. Leren is ook zo leuk!

Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zóveel informatie! En inmiddels even zoveel opleidingen, cursussen en lezingen zijn er te volgen. Het liefst volg je ze allemaal, maar ja, daar is je portemonnee het vast niet mee eens. De gemiddelde jaaropleiding kost € 1500,-, een meerdaagse cursus al snel € 400,- en een lezing of lesdag kost ook al gauw € 30,- tot € 150,-.

Ik heb daar iets op bedacht. Wat nou als je elke maand betrouwbare, praktische informatie ontvangt van vooraanstaande professionals? Maar dan zonder torenhoge kosten?

Alles op één betrouwbare plek

horse in mind community

Horse in Mind is al ruim zes jaar een plek die paardeneigenaren en experts samenbrengt. Onze visie is een wereld vol gezonde en blije paarden. Door meer dan 100 informatieve en inspirerende blogs en 75+ diepgaande podcasts met professionals helpen we jou om de beste paardeneigenaar te worden voor je paard.

Paarden houden en trainen op een holistische manier is voor Horse in Mind altijd het uitgangspunt. We besteden aandacht aan training, maar net zo veel aan gedrag, huisvesting, biomechanica, voeding, hoeven en alles dat erbij komt kijken.

In de Horse in Mind Community gaan we nog een stapje verder. Je kunt lezingen bijwonen, je vragen aan experts stellen en hebt toegang tot een grote en groeiende videobibliotheek!

Al meer dan 350 paardenliefhebbers gingen je voor!

“Al een langere tijd volgde ik Horse in Mind, zowel op social media als in de podcasts. Leerzaam en paardvriendelijk is wat mij meteen aansprak. Zo hoefde ik zeker niet te twijfelen toen het membership online kwam! Meteen aangemeld. Het fijne hiervan is dat je op eigen tempo kan leren en terugkijken. Zeer tevreden hierover en uitgeleerd raak je nooit! Als ik het mag zeggen zou ik het iedereen aanraden.”

– Michelle Hovius

“Super, al die informatie bij elkaar, over alle verschillende facetten van paardenhouden. Ik probeer zoveel mogelijk webinars en Q&A’s bij te wonen. Ik ben er echt hartstikke blij mee (en mijn paard ook!).”

– Marieke

Sluit je aan bij de Horse in Mind Community 

In de Horse in Mind Community vind je alle informatie die je nodig hebt om je paard zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Je krijgt elke maand praktische en toepasbare informatie en tips – van huisvesting en voeding tot training en biomechanica. Echt holistisch paarden houden dus. 

Dit zijn de voordelen

Exclusieve online lezingen door hippisch professionals. De nieuwste kennis voor jou op een presenteerblaadje, voor een gezonder en gelukkiger paard!

Gratis toegang tot alle Webinar Picks van Horse in Mind én langer toegang tot de opnames

Stop met twijfelen en piekeren – elke maand live Q&A’s met experts waar je jouw vragen, foto’s en video’s voor kunt insturen.

Een plek vol diepgaande informatie én praktische tips over diverse thema’s: training, huisvesting, therapie, voeding, hoeven en meer. Inclusief de eerder gegeven lezingen!

Je maakt deel uit van de leukste community paardenliefhebbers met welzijn op nummer één. Leer van andermans vragen, foto’s en video’s en deel die van jou!

Mooie, exclusieve kortingen op events, geselecteerde producten en diensten.

“Ik ben lid geworden van Horse in Mind omdat ik een echte “learn-a-holic” ben. Ik zou later ook graag met paarden willen werken op een holistische manier. Daarom wil ik zoveel mogelijk kennis opdoen, over alle aspecten van paarden. Door het HiM membership wordt die behoefte vervuld! Elke maand webinars door professionals, afwisselende onderwerpen, de community op Facebook, en zonder hoge kosten… ideaal! Zeker een aanrader?”

– Jasmijn Plat

Ja, dat wil ik!

Sluit je vandaag nog aan bij deze community. Ik beloof dat ik jouw prijs nooit zal verhogen. De prijs die je vandaag betaalt blijft dus voor altijd gelden. Nadat je je hebt aangemeld maak je meteen gebruik van alle voordelen. Bovendien draag je bij aan een belangrijke gezamenlijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden!

De experts

Rianne Dekker

Ik ben eigenaar van Horse in Mind en ben altijd al iemand geweest met brede interesses. Ik heb me verdiept in horsemanship, klassieke dressuur en ik ben opgeleid revalidatietrainer voor paarden. Ook heb ik een aantal jaar paarden bekapt, met specialisatie in hoef-beenbalans. Met Horse in Mind wil ik zoveel mogelijk paardeneigenaren inspireren en informeren. Deze community heb ik opgezet, speciaal voor paardenmensen zoals jij, die leergierig zijn en altijd open staan om de training en verzorging van hun paard te verbeteren.

Jantine Steehouder

Jantine is gespecialiseerd in voeding voor paarden en richt zich op natuurlijke en biologische voeding in haar webshop Pure Horse. Ze zet zich in voor een voedingsmanagement waarbij je geen problemen oplost, maar ze juist voorkomt. Dankzij haar diepgaande kennis over spijsvertering en processen in het lichaam is ze in staat om echt tot de kern te komen van problemen die zich voordoen. In de Horse in Mind Community zie je haar maandelijks in de Hooked on Horses video, maar ook regelmatig in informatie video’s of webinars. Zij is er voor al je voedingsgerelateerde vragen!

Zefanja Vermeulen

Zefanja Vermeulen is eigenaar van studiecentrum Equine Studies en werkt nauw samen met anatomie-expert Sharon May-Davis. Ze heeft al flink wat dissecties op paarden verricht en heeft mede daardoor een schat aan kennis over afwijkingen in beweging en hun oorzaken. Zefanja geeft met regelmaat lezingen en bijscholingen over de nieuwste ontdekkingen op het gebied van anatomie, biomechanica en de bijbehorende afwijkingen. In de Horse in Mind Community deelt ze met regelmaat haar kennis met de leden in de vorm van een lezing of live Q&A.

Liesbeth Jorna

Liesbeth combineert in haar werk dressuur en horsemanship op een unieke manier. Met Sport & Horsemanship United help ze ruiters met de relatie met hun paard, zowel in grondwerk als in rijden. Communicatie en focus zijn key, net als een positieve trainer’s mindset. Denken in oplossingen in plaats van problemen is ze steengoed in! In de community geeft Liesbeth ieder kwartaal een uitgebreide Q&A voor alle trainingsgerelateerde vragen. Je kunt in de community ook haar lezing ‘Positieve Trainer’s Mindset’ volgen.

liesbeth jorna

Nog meer professionals

Elke maand worden er andere experts betrokken bij de video’s en lezingen in het Horse in Mind membership. Experts op het gebied van grondwerk, rijden, zadels, voeding, hoefverzorging, therapieën en meer. Er wordt altijd goed onderzoek gedaan naar de achtergrond en ervaring van de betrokken professionals, zodat de informatie en tips betrouwbaar zijn. Als lid van het Horse in Mind membership mag je bovendien, via de Facebook community, meebeslissen over de content die jij wilt zien!

Twijfel je nog?

Misschien vraag je je toch nog af of het wel iets voor jou is. Daarom heb ik de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Mail dan gerust even naar [email protected]

Kan ik ook vragen stellen over mijn eigen paard als ik lid ben?

Ja, hoor, dat kan. In de online lezingen is er altijd uitgebreid ruimte voor vragen en de Q&A’s zijn speciaal om vragen te stellen over je eigen situatie! En in de besloten Facebook community kun je ook altijd je vragen en foto’s posten. In deze community zitten andere leden én betrokken experts die met je mee kunnen denken.

Ik heb geen (eigen) paard, is het dan wel geschikt?

Er zijn meerdere leden in de community die geen eigen paard hebben, maar een paard van een ander verzorgen. Dit maakt niks uit. De onderwerpen van de lezingen zijn zo divers, dat je helemaal niet noodzakelijk eigenaar hoeft te zijn om er waarde uit te halen. 

Hoe paardvriendelijk is dit membership?

Alle content in de Horse in Mind Community is er op gericht het leven van een paard zo gezond en prettig mogelijk te maken. Paardenwelzijn staat op nummer één en we houden zoveel mogelijk rekening met de natuurlijke behoeften van het paard. We gaan uit van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van huisvesting, voeding, training, hoefverzorging en meer. Daarom zul je in deze community niet snel het advies krijgen om gebruik te maken van stallen, isolatie, suikerhoudend krachtvoer of hulpteugels bijvoorbeeld.

Kan ik altijd opzeggen?

Natuurlijk! Het Horse in Mind Gold membership is een kwartaalmembership en per kwartaal opzegbaar. Het Horse in Mind Platinum membership is per jaar opzegbaar. Je kunt opzeggen door een mail te sturen of via het contactformulier in je account. Wanneer je je abonnement opzegt heb je nog toegang tot het eind van de reeds betaalde periode.

Heb ik meteen toegang als ik lid word?

Ja, je krijgt direct toegang tot het online membership en de community! Binnen een uur heb je je inloggegevens en binnen een dag ontvang je een welkomstmail.

Kan ik een online lezing later nog terug kijken?

Ja, je kunt de online lezing achteraf nog bekijken. Als je een online lezing niet ‘live’ bijwoont, maar achteraf bekijkt, is het niet mogelijk om je vragen over het onderwerp te stellen.

Blijft de prijs hetzelfde in de toekomst?

Dat weet ik niet. Wel is het zo dat als je nu lid wordt, je zolang als je lid blijft deze prijs blijft betalen. Voor bestaande leden zal de prijs nooit stijgen. Wanneer je opzegt en later weer lid wilt worden betaal je de op dat moment geldende prijs.

Ja, dat wil ik!

Sluit je vandaag nog aan bij deze community. Nadat je je hebt aangemeld maak je meteen gebruik van alle voordelen. Bovendien draag je bij aan een belangrijke gezamenlijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden! Oh ja, ik beloof dat ik jouw prijs nooit zal verhogen. De prijs die je vandaag betaalt blijft dus voor altijd gelden.