fbpx

Wil jij zo lang mogelijk van een zo gezond mogelijk paard genieten?

Ontvang vernieuwende, diepgaande informatie over paardenwelzijn op een presenteerblaadje.

De oplossing voor je ‘kennishonger’?

Natúúrlijk wil je zo lang mogelijk van je paard genieten. En je geniet pas als jouw paard zo gezond en blij mogelijk is, toch? Daardoor slurp je waar het maar kan informatie op over training, huisvesting, behandelingen en alles dat daarbij komt kijken. Jij herkent je ook wel in de term ‘learn-a-holic‘. Leren is ook zo leuk!

Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zóveel informatie! En inmiddels even zoveel opleidingen, cursussen en lezingen zijn er te volgen. Het liefst volg je ze allemaal, maar ja, daar is je portemonnee het vast niet mee eens. De gemiddelde jaaropleiding kost € 1500,-, een meerdaagse cursus al snel € 400,- en een lezing of lesdag kost ook al gauw € 30,- tot € 100,-.

Wat nou als je elke maand diepgaande informatieve lezingen en video’s kunt volgen, gewoon vanaf de bank? En ook nog eens zonder torenhoge kosten?

Alles op één betrouwbare plek

Horse in Mind is al ruim vijf jaar een plek die paardeneigenaren en experts samenbrengt. Onze visie is een wereld vol gezonde en blije paarden. Door meer dan 100 informatieve en inspirerende blogs en 25+ diepgaande podcasts met experts helpen we jou om de beste paardeneigenaar te worden voor je paard.

Paarden houden en trainen op een holistische manier is voor Horse in Mind altijd het uitgangspunt. We besteden aandacht aan training, maar net zo veel aan gedrag, huisvesting, biomechanica, voeding, hoeven en alles dat erbij komt kijken.

In de Horse in Mind Community gaan we nog een stapje verder. Je kunt je vragen aan experts stellen en hebt toegang tot een groeiende bibliotheek unieke lezingen, video’s en meer!

“Al een langere tijd volgde ik Rianne/Horse in Mind, zowel op social media als de podcasts. Leerzaam en paardvriendelijk is wat mij meteen aansprak. Zo hoefde ik zeker niet te twijfelen toen het membership online kwam! Meteen aangemeld. Het fijne hiervan is dat je op eigen tempo kan leren en terugkijken. Zeer tevreden hierover en uitgeleerd raak je nooit! Als ik het mag zeggen zou ik het iedereen aanraden.”

– Michelle Hovius

Sluit je aan bij de Horse in Mind Community 

In de Horse in Mind Community vind je alle informatie die je nodig hebt om je paard zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Je krijgt elke maand praktische en toepasbare informatie en tips over alles dat te maken heeft met het houden en trainen van paarden. Echt holistisch paarden houden dus. Elke maand kun je bij een nieuwe online lezing aanwezig zijn en je vragen stellen. En in de besloten community kun je al je foto’s, video’s en vragen kwijt!

Dit is wat je krijgt

Maandelijks een live online lezing met uitgebreide Q&A door professionals uit de paardenwereld. Kijk ook de vorige lezingen terug, zoals met Zefanja Vermeulen, Liesbeth Jorna, Symone Ottevangers of Jantine Steehouder.
Sneakpeek juni: Lezing Passive Physio door Tamara Dorresteijn!

Maandelijkse Hooked on Horses video met geleerde lessen, successen & eerlijke fails en persoonlijke ontwikkeling door twee hippisch professionals

Toegang tot een groeiend aanbod infovideo’s en mini-webinars, vol achtergrondinformatie én praktische tips over diverse thema’s: grondwerk, rijden, behandelingen, therapie, voeding, hoeven, huisvesting en meer

Interactieve, besloten Facebook community met gelijkgestemde learn-a-holic paardenliefhebbers. Leer van andermans vragen, foto’s en video’s en deel die van jou!

Korting op geselecteerde producten, paardenevents, livedagen en online trainingen

Jaarlijks een Horse in Mind magazine met interviews en verhalen van zowel professionals als paardeneigenaren

“Ik ben lid geworden van Horse in Mind omdat ik een echte “learn-a-holic” ben. Ik zou later ook graag met paarden willen werken op een holistische manier. Daarom wil ik zoveel mogelijk kennis opdoen, over alle aspecten van paarden. Door het HiM membership wordt die behoefte vervuld! Elke maand webinars door professionals, afwisselende onderwerpen, de community op Facebook, en zonder hoge kosten… ideaal! Zeker een aanrader😊”

– Jasmijn Plat

Word vandaag lid

Word vandaag nog lid van deze community en maak direct gebruik van alle voordelen. Bovendien draag je bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden. De prijs die je hieronder ziet zal áltijd jouw prijs blijven. Voor bestaande leden zal de prijs dus nóóit verhoogd worden.

De experts

Rianne Dekker

Ik ben eigenaar van Horse in Mind en ben altijd al iemand geweest met brede interesses. Ik heb me verdiept in horsemanship, klassieke dressuur en ik ben opgeleid revalidatietrainer voor paarden. Ook heb ik een aantal jaar paarden bekapt, met specialisatie in hoef-beenbalans. Met Horse in Mind wil ik zoveel mogelijk paardeneigenaren inspireren en informeren. Deze community heb ik opgezet, speciaal voor paardenmensen zoals jij, die leergierig zijn en altijd open staan om de training en verzorging van hun paard te verbeteren.

Jantine Steehouder

Jantine is gespecialiseerd in voeding voor paarden en richt zich op natuurlijke en biologische voeding in haar webshop Pure Horse. Ze zet zich in voor een voedingsmanagement waarbij je geen problemen oplost, maar ze juist voorkomt. Dankzij haar diepgaande kennis over spijsvertering en processen in het lichaam is ze in staat om echt tot de kern te komen van problemen die zich voordoen. In de Horse in Mind Community zie je haar maandelijks in de Hooked on Horses video, maar ook regelmatig in informatie video’s of webinars. Zij is er voor al je voedingsgerelateerde vragen!

Zefanja Vermeulen

Zefanja Vermeulen is eigenaar van studiecentrum Equine Studies en werkt nauw samen met anatomie-expert Sharon May-Davis. Ze heeft al flink wat dissecties op paarden verricht en heeft mede daardoor een schat aan kennis over afwijkingen in beweging en hun oorzaken. Zefanja geeft met regelmaat lezingen en bijscholingen over de nieuwste ontdekkingen op het gebied van anatomie, biomechanica en de bijbehorende afwijkingen. In de Horse in Mind Community deelt ze elk kwartaal haar kennis met de leden in de vorm van een lezing of diepgaande video.

Nog meer professionals

Elke maand worden er andere experts betrokken bij de video’s en lezingen in het Horse in Mind membership. Experts op het gebied van grondwerk, rijden, zadels, voeding, hoefverzorging, therapieën en meer. Andere professionals die je al kunt vinden in dit membership zijn o.a: Anouk Wiertz, Symone Ottevangers en Liesbeth Jorna. Er wordt altijd goed onderzoek gedaan naar de achtergrond en ervaring van de betrokken professionals, zodat de informatie en tips betrouwbaar zijn. Als lid van het Horse in Mind membership mag je bovendien, via de Facebook community, meebeslissen over de content die jij wilt zien!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook vragen stellen over mijn eigen paard als ik lid ben?

Ja, hoor, dat kan. In de online lezingen is er altijd uitgebreid ruimte voor vragen. En in de besloten Facebook community kun je ook altijd je vragen en foto’s posten. In deze community zitten andere leden én betrokken experts die met je mee kunnen denken.

Kan ik altijd opzeggen?

Natuurlijk! Het Horse in Mind Silver membership is maandelijks opzegbaar. Het Horse in Mind Gold membership is per kwartaal opzegbaar. Je kunt opzeggen door een mail te sturen. Wanneer je je abonnement opzegt of pauzeert heb je nog toegang tot het eind van de reeds betaalde periode.

Heb ik meteen toegang als ik lid word?

Ja, je krijgt direct toegang tot het online membership en de community! Binnen een uur heb je je inloggegevens en binnen een dag ontvang je een welkomstmail.

Kan ik een online lezing later nog terug kijken?

Ja, je kunt de online lezing achteraf nog bekijken. Als je een online lezing niet ‘live’ bijwoont, maar achteraf bekijkt, is het niet mogelijk om je vragen over het onderwerp te stellen.

Blijft de prijs hetzelfde in de toekomst?

Dat weet ik niet. Waarschijnlijk zal de abonnementsprijs omhoog gaan in de toekomst. Wanneer dat gebeurt en hoeveel het membership dan gaat kosten kan ik nog niet met zekerheid zeggen. Wel is het zo dat als je nu lid wordt voor de huidige prijs, je zolang als je lid blijft deze prijs blijft betalen. Voor bestaande leden zal de prijs nooit stijgen. Nieuwe leden betalen de op dat moment geldende prijs. Wanneer je opzegt en later weer lid wilt worden betaal je de op dat moment geldende prijs. Leden van het eerste uur hebben en houden dus een financieel voordeel 🙂

Word vandaag lid

Word vandaag nog lid van deze community en maak direct gebruik van alle voordelen. Bovendien draag je bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden. De prijs die je hieronder ziet zal áltijd jouw prijs blijven. Voor bestaande leden zal de prijs dus nóóit verhoogd worden.