Horse in Mind Community

Word lid van dé paardencommunity voor learn-a-holics. Betrouwbare en diepgaande informatie over het houden en trainen van paarden.

Een zee aan informatie…?

Als eigenaar van een paard wil je niets liever dan hem gezond en blij zien, toch? Daardoor slurp je waar het maar kan informatie op over training, huisvesting, behandelingen en alles dat daarbij komt kijken. Jij herkent je ook wel in de term ‘learn-a-holic’.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zóveel informatie! En inmiddels even zoveel opleidingen, cursussen en lezingen zijn er te volgen. Het liefst volg je ze allemaal, maar ja, daar is je portemonnee het vast niet mee eens. De gemiddelde jaaropleiding kost € 1500,-, een meerdaagse cursus al snel € 300,- en een lezing of lesdag kost ook al snel € 30,- tot € 100,-.

Wat nou als je elke maand diepgaande informatieve lezingen kunt volgen, gewoon vanaf de bank? En ook nog eens zonder torenhoge kosten?

Betrouwbare, actuele en diepgaande kennis over paardenwelzijn voor jou op een presenteerblaadje

In de Horse in Mind Community vind je alle informatie die je nodig hebt om je paard zo blij en gezond mogelijk te houden. Je krijgt elke maand praktische en toepasbare informatie en tips over alles dat te maken heeft met het houden en trainen van paarden. Echt holistisch paarden houden dus! Helemaal super: je kunt nu instappen voor de laagste prijs. Je betaalt nooit meer dan dit zolang je lid bent, ook als de prijs voor nieuwe leden stijgt. Na november zal dit aanbod nooit meer terugkomen.

Maandelijks een live online lezing met uitgebreide Q&A door wisselende experts. Sneakpeek:
November: Equibootcamp (gymnastiseren zonder rijden of longeren) door sportmasseur Claudia Lankhorst van My Happy Athlete.
December: Hoef-beenbalans beoordelen & verbeteren door revalidatietrainer & bekapper Rianne Dekker

Maandelijkse Hooked on Horses video met geleerde lessen, successen & eerlijke fails en persoonlijke ontwikkeling door twee hippisch professionals

Maandelijks een infovideo met achtergrondinformatie én praktische tips over diverse thema’s: grondwerk, rijden, behandelingen, therapie, voeding, hoeven, huisvesting en meer

Interactieve Facebook community met gelijkgestemde learn-a-holic paardenliefhebbers. Leer van andermans vragen, foto’s en video’s en deel die van jou!

Korting op geselecteerde paardenevents, livedagen en online trainingen

Jaarlijks een dik Horse in Mind magazine met interviews en verhalen van zowel professionals als paardeneigenaren

 Word nu lid en betaal, zolang je lid bent, deze lage prijs. Op 1 december gaat de prijs definitief omhoog. Vorm nu samen met ons de basis van deze paardencommunity en draag bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden.

Hoi, ik ben Rianne!

Ik ben altijd al iemand geweest met brede interesses. Ik heb me verdiept in horsemanship, ik ben opgeleid revalidatietrainer en heb een aantal jaar paarden bekapt. Ik heb een holistische visie en hou me dus niet bezig met alles dat te maken heeft met het houden en trainen van paarden. Met Horse in Mind wil ik zoveel mogelijk paardeneigenaren inspireren en informeren. Dit membership heb ik gemaakt, speciaal voor paardenmensen zoals jij, die leergierig zijn en de training en verzorging van hun paard áltijd willen verbeteren.

Ik heb een missie: een wereld vol gezonde en blije paarden. Doe je met me mee?

Wie zijn de experts?

Elke maand worden er andere experts betrokken bij de video’s en lezingen in het Horse in Mind membership. Experts op het gebied van grondwerk, rijden, zadels, voeding, hoefverzorging, therapieën en meer. Er wordt altijd goed onderzoek gedaan naar de achtergrond en ervaring van de betrokken experts, zodat de informatie en tips betrouwbaar zijn. Als lid van het Horse in Mind membership mag je bovendien, via de Facebook community, meebeslissen over de content die jij wilt zien!

Veelgestelde vragen

Kan ik altijd opzeggen?

Het Horse in Mind silver membership is maandelijks opzegbaar. Het Horse in Mind Gold membership is per kwartaal opzegbaar. Je kunt zelf in je account je abonnement stopzetten of aanpassen. Wanneer je je abonnement opzegt of pauzeert heb je nog toegang tot het eind van de reeds betaalde periode.

Blijft de prijs hetzelfde in de toekomst?

Nee, waarschijnlijk zal de abonnementsprijs omhoog gaan in de toekomst. Wanneer dat gebeurt en hoeveel het membership dan gaat kosten kan ik nog niet met zekerheid zeggen. Wel is het zo dat als je nu lid wordt voor 10,- per maand of 25,- per kwartaal, je zolang als je lid blijft deze prijs blijft betalen. Nieuwe leden betalen de op dat moment geldende prijs. Ook wanneer je opzegt en later weer lid wilt worden betaal je de op dat moment geldende prijs. Leden van het eerste uur hebben en houden dus een financieel voordeel 🙂

Heb ik meteen toegang als ik lid word?

De Horse in Mind Community start op 1 november, vanaf dan heb je toegang tot het membership gedeelte. Als je later dan 1 november lid wordt krijg je direct toegang.

Kan ik een online lezing later nog terug kijken?

Ja, je kunt de online lezing achteraf nog bekijken. Als je een online lezing niet ‘live’ bijwoont, maar achteraf bekijkt, is het niet mogelijk om je vragen over het onderwerp te stellen.

 Word nu lid en betaal, zolang je lid bent, deze lage prijs. Op 1 december gaat de prijs definitief omhoog. Vorm nu samen met ons de basis van deze paardencommunity en draag bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden.