fbpx

Minder zorgen, meer tijd om te genieten met je paard

Ga jij ook voor een gezond en gelukkig paard?

N

Maak deel uit van de leukste community met gelijkgestemde paardeneigenaren

N

De community waar paardenwelzijn echt op één staat

N

Betrouwbare informatie door vooruitstrevende professionals uit de paardenwereld

N

Klaar met twijfelen en piekeren – Stel vragen over jouw paard aan experts in hun vakgebied

N

Als je gek bent op paarden, dan ben je nooit uitgeleerd – elke maand nieuwe live lezingen en Q&A’s!

N

Exclusieve kortingscodes voor geselecteerde diensten, producten en events

N

Draag bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde & gelukkige paarden!

horse in mind community

De oplossing voor je ‘kennishonger’?

Natúúrlijk wil ik zo lang mogelijk van mijn paard genieten. En eerlijk gezegd geniet ik pas echt als mijn paard zo gezond en blij mogelijk is. Ik doe altijd hartstikke m’n best, maar toch slaat de twijfel wel eens toe. Doe ik het wel goed? Wat kan er beter? Misschien is dat wel herkenbaar voor je.

Er zijn altijd weer nieuwe ontdekkingen, inzichten, informatie en inspiratie als het gaat om natuurlijk paarden houden en gezond trainen. Er is zoveel kennis beschikbaar in de wereld! Of het nou gaat over training, huisvesting, voeding of hoeven… Het is allemaal belangrijk in het totaalplaatje.

Om dit voor mezelf én voor anderen op te lossen heb ik de Horse in Mind Community opgericht. In deze community kun je live lezingen en Q&A’s volgen van professionals wanneer het jou uitkomt. Zo hoef je niet continu zelf op zoek, maar komt de info naar jóu toe. Ook geen torenhoge kosten meer aan allerlei losse cursussen en lezingen, maar gewoon één bedrag per kwartaal of per jaar, zodat je overal toegang toe hebt.

Nadat ik deze community opgericht had, is er gaandeweg nog een ander heel groot voordeel ontstaan: een groep gelijkgestemde, open-minded paardeneigenaren, die net als jij welzijn op één hebben staan. Die veilig en vertrouwd genoeg voelt om jouw ervaringen mee te delen en vragen aan te stellen. Klinkt dat niet ideaal?

Rianne Dekker

Al meer dan 600 paardenliefhebbers gingen je voor!

“Geen vraag, gewoon een bedankje aan deze fijne community en aan Rianne Dekker voor het faciliteren ervan ❤️ Nog nergens op social media heb ik tot dusver zo’n respectvolle, positieve community gevonden, waarin het echt daadwerkelijk veilig is om iets te vragen, omdat er geen rottige reacties op zullen komen. Dat is natuurlijk mede dankzij alle leden! Mag ook wel eens gezegd worden 🤗 Fijne dag vandaag allemaal!”

– Elsemieke Tijmstra

Ontmoet gelijkgestemden in de Horse in Mind Community

Als lid van de Horse in Mind Community maak je deel uit van een belangrijke, gezamenlijke missie: een wereld vol gezonde en gelukkige paarden! Woon live lezingen bij, stel je vragen aan experts en ‘Netflix’ in de videobibliotheek. Alle onderwerpen komen aan bod: van huisvesting, hoeven en voeding tot training en biomechanica. En in de besloten groep kun je terecht met jouw vragen en ervaringen: iedereen helpt elkaar met liefde!

Dit zijn de voordelen

Je maakt deel uit van de leukste community paardenliefhebbers die welzijn op één hebben staan! Leer van andermans vragen, foto’s en video’s en deel die van jou. En wees gerust, je wordt niet veroordeeld, en er zijn geen rare regels of dogma’s – open minded zijn levert veel meer op 🙂

Exclusieve live online lezingen door hippisch professionals. De nieuwste kennis en inspiratie voor jou op een presenteerblaadje, voor een gezonder en gelukkiger paard. Zowel brede onderwerpen als lekker de diepte in op specifieke topics.

Stop met twijfelen en piekeren – volg live Q&A’s met experts waar je jouw vragen, foto’s en video’s voor kunt insturen.

Vrij toegang tot alle Horse in Mind Webinar Picks en enorme korting op de meerdaagse online events

De lezingen en Q&A’s bekijken wanneer het jou uitkomt? Say no more! In de videobibliotheek kun je terecht om alles op je gemak te kijken wanneer je er live niet bij kunt zijn. Een plek vol diepgaande informatie én praktische tips over diverse thema’s: training, huisvesting, therapie, voeding, hoeven en meer.

Mooie, exclusieve kortingen op events, geselecteerde producten en diensten.

recensie horse in mind karen bergen
recensie horse in mind claudia blom

Alles op één betrouwbare plek

horse in mind community

Horse in Mind is al ruim zeven jaar een plek die paardeneigenaren en experts samenbrengt. Onze missie is een wereld vol gezonde en blije paarden. Door 100+ informatieve en inspirerende blogs en 100+ diepgaande podcasts met professionals helpen we jou om de beste paardeneigenaar te worden voor je paard.

Paardenhouden op een natuurlijke manier en trainen op een gezonde en correcte manier is voor Horse in Mind altijd het uitgangspunt. We besteden aandacht aan training, maar minstens zo veel aan gedrag, huisvesting, biomechanica, voeding, hoeven en alles dat erbij komt kijken. Het gaat om het totaalplaatje!

In de Horse in Mind Community gaan we nog een stapje verder. Je kunt live lezingen bijwonen, vragen aan experts stellen en je hebt toegang tot een altijd groeiende videobibliotheek! Ook helpen de leden onderling elkaar graag. Samen kom je immers verder!

Ja, dat wil ik!

Mag ik jou verwelkomen in de community? Dat zou fantastisch zijn! Handig om te weten: als je eenmaal lid bent wordt de prijs voor jou nooit verhoogd, je betaalt dus altijd hetzelfde tarief, zo lang als je lid blijft. Nadat je je hebt aangemeld krijg je direct toegang en maak je meteen gebruik van alle voordelen. Bovendien draag je bij aan een belangrijke gezamenlijke missie: een wereld vol gezonde en blije paarden!

De experts

Rianne Dekker

Ik ben eigenaar van Horse in Mind en ben altijd al iemand geweest met brede interesses. Ik heb me verdiept in horsemanship, klassieke dressuur en ik ben opgeleid revalidatietrainer voor paarden. Ook heb ik een aantal jaar paarden bekapt, met specialisatie in hoef-beenbalans. Met Horse in Mind wil ik zoveel mogelijk paardeneigenaren inspireren en informeren. Deze community heb ik opgezet, speciaal voor paardenmensen zoals jij, die leergierig zijn en altijd open staan om de training en verzorging van hun paard te verbeteren.

Jantine Steehouder

Jantine is gespecialiseerd in voeding voor paarden en richt zich op natuurlijke en biologische voeding in haar webshop Pure Horse. Ze zet zich in voor een voedingsmanagement waarbij je geen problemen oplost, maar ze juist voorkomt. Dankzij haar diepgaande kennis over spijsvertering en processen in het lichaam is ze in staat om echt tot de kern te komen van problemen die zich voordoen. In de Horse in Mind Community zie je haar maandelijks in de Hooked on Horses video, maar ook regelmatig in informatie video’s of webinars. Zij is er voor al je voedingsgerelateerde vragen!

Zefanja Vermeulen

Zefanja Vermeulen is eigenaar van studiecentrum Equine Studies en werkt nauw samen met anatomie-expert Sharon May-Davis. Ze heeft al flink wat dissecties op paarden verricht en heeft mede daardoor een schat aan kennis over afwijkingen in beweging en hun oorzaken. Zefanja geeft met regelmaat lezingen en bijscholingen over de nieuwste ontdekkingen op het gebied van anatomie, biomechanica en de bijbehorende afwijkingen. In de Horse in Mind Community deelt ze met regelmaat haar kennis met de leden in de vorm van een lezing of live Q&A.

Liesbeth Jorna

Liesbeth combineert in haar werk dressuur en horsemanship op een unieke manier. Met Sport & Horsemanship United help ze ruiters met de relatie met hun paard, zowel in grondwerk als in rijden. Communicatie en focus zijn key, net als een positieve trainer’s mindset. Denken in oplossingen in plaats van problemen is ze steengoed in! In de community geeft Liesbeth vrijwel ieder kwartaal een uitgebreide Q&A voor alle trainingsgerelateerde vragen. Je kunt in de community ook diverse lezingen van haar volgen.

liesbeth jorna

Andere professionals

Dit is een greep uit de vele andere professionals die al een bijdrage hebben geleverd in de Horse in Mind Community

symone ottevangers, telepathie met paarden

Symone Ottevangers

janneke koekhoven

Janneke Koekhoven

karin leibbrandt

Karin Leibbrandt – 4DimensionDressage

laura knoops

Laura Knoops – Paardentuinen

Janneke van der Wal

Janneke van der Wal – Worm & Co

Anne Schuite

Anne Schuite – Hoofnerd Academy

Jolien Dalenberg

Jolien Dalenberg – Paardenfeest

karlijn weder

Karlijn Weder – Paardeerlijk

Twijfel je nog?

Misschien vraag je je toch nog af of het wel iets voor jou is. Daarom heb ik de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Mail dan gerust even naar info@horseinmind.nl.

Kan ik ook vragen stellen over mijn eigen paard als ik lid ben?

Ja, hoor, dat kan. In de online lezingen is er altijd uitgebreid ruimte voor vragen en de Q&A’s zijn speciaal om vragen te stellen over je eigen situatie! En in de besloten Facebook community kun je ook altijd je vragen en foto’s posten. In deze community zitten andere leden én betrokken experts die met je mee kunnen denken.

Ik heb geen (eigen) paard, is het dan wel geschikt?

Er zijn meerdere leden in de community die geen eigen paard hebben, maar een paard van een ander verzorgen. Dit maakt niks uit. De onderwerpen van de lezingen zijn zo divers, dat je helemaal niet noodzakelijk eigenaar hoeft te zijn om er waarde uit te halen. 

Hoe paardvriendelijk is dit membership?

Alle content in de Horse in Mind Community is er op gericht het leven van een paard zo gezond en prettig mogelijk te maken. Paardenwelzijn staat op nummer één en we houden zoveel mogelijk rekening met de natuurlijke behoeften van het paard. We gaan uit van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van huisvesting, voeding, training, hoefverzorging en meer. Daarom zul je in deze community niet snel het advies krijgen om gebruik te maken van stallen, isolatie, suikerhoudend krachtvoer of hulpteugels bijvoorbeeld. Maar we houden ook niet van dogma’s – als je open minded bent levert dat immers veel meer op! 🙂

Kan ik altijd opzeggen?

Natuurlijk! Het Horse in Mind Gold membership is een kwartaalmembership en per kwartaal opzegbaar. Het Horse in Mind Platinum membership is per jaar opzegbaar. Je kunt opzeggen door een mail te sturen of via het contactformulier in je account. Wanneer je je abonnement opzegt heb je nog toegang tot het eind van de reeds betaalde periode.

Heb ik meteen toegang als ik lid word?

Ja, je krijgt direct toegang tot het online membership en de community! Binnen een uur heb je je inloggegevens en binnen een dag ontvang je een welkomstmail.

Kan ik een online lezing later nog terug kijken?

Ja, je kunt de online lezing achteraf nog bekijken in de videobibliotheek. Als je een online lezing niet ‘live’ bijwoont, maar achteraf bekijkt, kun je je vragen stellen in de besloten Facebook community.

Blijft de prijs hetzelfde in de toekomst?

Dat weet ik niet. Wel is het zo dat als je nu lid wordt, je zolang als je lid blijft deze prijs blijft betalen (kortingen gelden op de eerste periode). Voor bestaande leden zal de prijs nooit stijgen. Wanneer je opzegt en later weer lid wilt worden betaal je de op dat moment geldende prijs.

Moet ik Facebook hebben om alles te kunnen volgen?

Nee, hoor! Alle lezingen, Q&A’s, opnames etcetera zijn te vinden op de ledenwebsite, waar je inloggegevens voor krijgt. Alleen de besloten groep, waar leden onderling vragen, foto’s en adviezen kunnen uitwisselen, vindt plaats op Facebook.

Oké, nu wil ik lid worden!