fbpx

#67 Mindsettraining voor ruiters - Anne Loosveld

23 Juni 2021 - de Paardenpodcast

Zenuwen tijdens de wedstrijd of onzekerheid tijdens het trainen van je paard – het overkomt de besten! Anne Loosveld is sportpsycholoog en helpt ruiters om een positieve mindset te krijgen, zodat de training of de wedstrijd soepeler verloopt, je meer succes en vooruitgang boekt en angsten of zenuwen een veel minder grote rol gaan spelen. In deze aflevering vraag ik Anne er van alles over! We hebben het over positief denken, de kracht van visualisaties en welk direct effect dat heeft op jouw paard.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je de shownotes downloaden van aflevering 67 over mindsettraining voor ruiters. Hierin staat een korte samenvatting, uitleg over aanpak en technieken en tips om je mindset te verbeteren.

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

mindset training voor ruiters
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.