fbpx

#140 Nieuw paard: wat als inscharen niet lukt? – Rianne Dekker

door | 28 aug 2023

Wat doe je als het erop lijkt dat een nieuw paard helemaal niet goed ligt in de kudde? Hoe snel bepaal je dat eigenlijk? Wij hebben onlangs een nieuw stalgenootje erbij gekregen. Het was best even een zoektocht om te zorgen dat haar paard goed opgenomen werd in de kudde. Even leek het er zelfs op dat het niet ging lukken… Gelukkig kwam het wél goed! In deze aflevering deel ik hoe dat hele proces van een nieuw paard inscharen verlopen is. Ik deel welke hulp we hebben gehad van Femke Dölle en Symone Ottevangers en hoe de dynamiek in de kudde veranderde, waardoor de inscharing uiteindelijk toch geslaagd is. Geef niet te snel op!

Adv: Morgenavond (dinsdag 29 augustus ’23) om 20.00 uur host Astrid van der Ploeg van DressuurNatuurlijk een live interactieve podcast over gezond ruitergewicht. Je kunt live meeluisteren óf hem terugvinden via https://bit.ly/3PeJFr5

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *