fbpx

#61 Oorzaak van problemen behandelen met shiatsu - Evy Macquoy

28 Apr 2021 - de Paardenpodcast

Shiatsu bij paarden, wat is dat? Evy Macquoy vertelt er over in deze aflevering! Ze is shiatsu therapeut en oprichter van Equina, een opleidingscentrum in België. Ik ken een boel therapieën, maar shiatsu was er een die ik nog nooit had uitgeprobeerd. Dus ik had daar wel wat vragen over! Shiatsu werkt op de meridianen en acupunctuurpunten van het paard. Hoe werkt dat dan precies? Bij welke klachten zet je het in? Kan iedereen het leren? Hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk? Antwoorden hierop hoor je in deze podcast. Veel luisterplezier!

Ps. Tot en met komende vrijdag 30 april geldt er € 30,- early bird korting op tickets voor de Paardenrevalidatie Summit. Klik hier voor alle informatie

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.