fbpx

Horse in Mind is op 20 februari 2015 van start gegaan en is bedacht en opgericht door Rianne Dekker. Het doel van dit kennisplatform is paardeneigenaren informeren over paardvriendelijk trainen, en holistisch paarden houden. Om dit te bereiken is er op Horse in Mind informatie te vinden over training, huisvesting, voeding, hoeven en meer. Ook worden er regelmatig blogs geschreven met tips, ervaringen en informatie, zowel door Rianne als door gastbloggers. Samen willen we zorgen voor een wereld vol gezonde en gelukkige paarden.

Bloggers

Horse in Mind had niet kunnen bestaan zonder de hulp van een gepassioneerd groepje bloggers. Het team van bloggers verandert geregeld, waardoor er telkens nieuwe, frisse content geplaatst wordt.

Heb je interesse om een blog te schrijven voor Horse in Mind? Mail ons je idee!

Over Rianne Dekker

Rianne Dekker, over Horse in Mind, Casindy“Ik ben geboren op 26 september 1991 en ben toen ik tien jaar oud was verslaafd geraakt aan paarden. Ik reed op een manege totdat ik zestien was. Toen het paard overleed waar ik zo gek op was, ben ik gestopt op de manege en ben ik een Haflinger gaan verzorgen. Met hem heb ik een goede start kunnen maken met Parelli Natural Horsemanship. Op diezelfde stal heb ik Casindy leren kennen, een andere Haflinger. Na anderhalf jaar werd zij, vrij onverwacht, mijn eerste eigen paard. Ze was (en is nog steeds) alles behalve makkelijk, maar na vijf jaar ben ik nog steeds ontzettend gek op haar. Zij is inmiddels met pensioen. Ik heb ook een Shetlandermerrie: Glitter. Ze wordt verzorgd door twee zusjes die vrijheidsdressuur met haar doen.

Een andere grote passie van mij is… dressuur! Ik ben gek op (klassieke) dressuur en beoefen dit recreatief. Ik vind het prachtig hoe je harmonie kunt bereiken met lichte hulpen, ontspanning en samenwerking. Dat je paard mooie, krachtige oefeningen voor je wil en kan uitvoeren is een waar cadeautje. Ik ben paardenrevalidatietrainer en instructrice en kan zo mensen en paarden helpen met mijn passie.

Al ruim een jaar dacht ik na over een eigen website. Niet gewoon een website over mezelf, maar iets waar anderen wat aan hebben. Ik wilde mensen informeren over natural horsemanship en paardvriendelijke training. Er was nog geen platform die bood wat ik in mijn hoofd had en zo was het idee voor Horse in Mind geboren. In november 2014 om precies te zijn. Ik hoop met Horse in Mind paardenhouders te inspireren en informeren over de omgang met hun paard en op die manier Nederland en België nog een stukje paardvriendelijker te maken!”

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Horse in Mind? Neem dan gerust contact op.

 

TradeTracker