fbpx

Over Horse in Mind

Horse in Mind is op 20 februari 2015 van start gegaan en is bedacht en opgericht door Rianne Dekker. Het doel van dit kennisplatform is paardeneigenaren informeren over holistisch en paardvriendelijk paarden houden en -trainen. Je kunt informatie en inspiratie vinden over training, huisvesting, voeding, hoeven en al het andere dat te maken heeft met paardenwelzijn. Er worden podcasts gepubliceerd (De Paardenpodcast) en regelmatig blogs geschreven met tips, ervaringen en informatie, zowel door Rianne als door gastbloggers. Samen willen we zorgen voor een wereld vol gezonde en gelukkige paarden!

Ontmoet het team

over rianne dekker

Rianne Dekker - Eigenaar

Hoi! Ik ben de bedenker van dit platform. Horse in Mind was het ‘kindje’ waarmee ik me ooit inschreef bij de KvK en waarmee ik zoveel mogelijk paardeneigenaren wil inspireren en informeren. Of het nu gaat om training of management, je bent nooit uitgeleerd denk ik. Ik heb een Lusitanomerrie, Mon Amour, en een mini Shetlandmerrie, Glitter. Verder heb ik twee poezen, Meysje en Pluis, een garnalenaquarium en woon ik samen met mijn vriend in Malden, vlak onder Nijmegen. Aangenaam!

anja borst

Anja Borst - Virtual Assistant

Hejhej, ik ben Anja. Opgegroeid met dieren om me heen, maar pas op mijn 26e mijn eerste paard gekocht. Een geweldige Irish Cob merrie, Sarah, die mij op allerlei vlakken veel geleerd heeft. Op de foto zie je mij met Samekh. Ik vind het geweldig om met hem op pad te gaan. Even de hectiek van de randstad vergeten. Verder ben ik gek op koffie, chocolade, Zweden en mijn 3 Maine Coons. Voor Horse in Mind ben ik vooral bezig achter de schermen. Denk hierbij aan de mailbox, structuren van werkprocessen, visuals, werkboeken en meer.

Over maartje pol

Maartje Pol - All-round assistent

Dit ben ik, Maartje, 20 jaar en al heel mijn leven bezig met paarden! Voor Horse in Mind schrijf ik blogs, ik help met social media en je kunt me tegenkomen als hosts van webinars of Q&A’s. Ik ben een echt buitenmens, vooral tussen maart & oktober ;). Verder werk ik graag aan creatieve projectjes of ga ik aan de slag voor mijn webshop. Daarnaast is het mijn doel om te blijven leren en het leven van onder andere deze twee knappe paarden (Fleur & Witje) zo fijn mogelijk te maken!

Contact

Wil je contact opnemen over een blog, podcast, samenwerking of iets anders? Dat kan! Je kunt het formulier invullen op de contactpagina, dan reageren we zo snel mogelijk.