fbpx

Over Horse in Mind

Horse in Mind is op 20 februari 2015 van start gegaan en is bedacht en opgericht door Rianne Dekker. Het doel van dit kennisplatform is paardeneigenaren informeren over holistisch en paardvriendelijk paarden houden en -trainen. Je kunt informatie en inspiratie vinden over training, huisvesting, voeding, hoeven en al het andere dat te maken heeft met paardenwelzijn. Er worden podcasts gepubliceerd (De Paardenpodcast) en regelmatig blogs geschreven met tips, ervaringen en informatie, zowel door Rianne als door gastbloggers. Samen willen we zorgen voor een wereld vol gezonde en gelukkige paarden!

Ontmoet het team

over rianne dekker

Rianne Dekker - Eigenaar

Hoi! Ik ben de bedenker van dit platform. Horse in Mind was het ‘kindje’ waarmee ik me ooit inschreef bij de KvK en waarmee ik zoveel mogelijk paardeneigenaren wil inspireren en informeren. Of het nu gaat om training of management, je bent nooit uitgeleerd denk ik. Ik heb een Lusitanomerrie, Mon Amour, en een mini Shetlandmerrie, Glitter. Verder heb ik twee poezen, Meysje en Pluis, een garnalenaquarium en woon ik samen met mijn vriend in Malden, vlak onder Nijmegen. Aangenaam!

judith nauta

Judith Nauta - Online Assistent

Hi! Ik ben Judith en trots personeelslid van vier pony’s, één paard, vijf kippen en zeven katten. Een hele job voor deze dierentuin 😉 en daarnaast werk ik als Online Assistant voor ondernemers in de hippische sector. Al mijn hele leven ben ik een ‘dierengek’ en ik vind het daarom extra leuk dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken. Met veel plezier help ik mee op de achtergrond bij Horse in Mind om mede paardenliefhebbers (verder) te kunnen inspireren met vele mooie en leerzame podcasts, webinars en seminars.

Over maartje pol

Maartje Pol - All-round assistent

Dit ben ik, Maartje, 20 jaar en al heel mijn leven bezig met paarden! Voor Horse in Mind schrijf ik blogs, ik help met social media en je kunt me tegenkomen als hosts van webinars of Q&A’s. Ik ben een echt buitenmens, vooral tussen maart & oktober ;). Verder werk ik graag aan creatieve projectjes of ga ik aan de slag voor mijn webshop. Daarnaast is het mijn doel om te blijven leren en het leven van onder andere deze twee knappe paarden (Fleur & Witje) zo fijn mogelijk te maken!

Contact

Wil je contact opnemen over een blog, podcast, samenwerking of iets anders? Dat kan! Je kunt het formulier invullen op de contactpagina, dan reageren we zo snel mogelijk.