fbpx

#126 Over de paardensport en paardenwereld – Deel 2 – Jolanda Adelaar

door | 29 mrt 2023

In dit vervolg op de vorige podcast praten Jolanda Adelaar en ik verder over de paardenwereld en de paardensport. Ze deelt haar visie op de omgang met paarden en vertelt wat er volgens haar zou moeten veranderen om een gezondere, betere paardensportwereld te krijgen. Ook geeft ze eerlijk en open antwoord op vragen van luisteraars. Of ze wel eens last heeft van imposter syndrome? Wat ze doet aan mindset? Waarom ze nog wedstrijden rijdt of waarom ze bij Anky van Grunsven was? Je hoort dit en nog veel meer in deze podcast. Ook zijn er nog genoeg training en huisvesting tips mee te pakken, dus weer een mooie aflevering. Veel plezier!

Jolanda met Guus en Jai zien op 8 april op de EquiDay in de afscheidsshow? Bestel je ticket via https://www.equiday.nl en gebruik code ‘HIM23’ voor € 2,50 korting op je ticket!

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *