fbpx

#98 Paardengedrag herkennen & interpreteren - Rianne Dekker

20 mei 2022 - de Paardenpodcast

Paardengedrag en kleine signalen herkennen voor wat ze zijn én correct interpreteren is niet makkelijk. Laat één foto zien en mensen zien er tien verschillende dingen aan. In deze aflevering deel ik met je welk gedrag ik tegenwoordig anders interpreteer en dat doe ik aan de hand van een voorbeeld van Casindy, mijn eerste eigen paard. Ook vertel ik je over het supertoffe tweedaagse event dat eraan komt waarin je alles over paardengedrag te weten komt. En hiernaast (of hieronder als je op mobiel kijkt) vind je de foto waar ik het over heb in de aflevering.

Je kunt nu tijdelijk met 40% korting je ticket scoren voor het online Paardengedrag Seminar!

Klik hier voor alle informatie

En natuurlijk maak je me ontzettend blij als je deze aflevering deelt op social media om nog meer paardeneigenaren te inspireren en informeren over paardenwelzijn. Dankjewel!

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.