fbpx

#102 Paardensport combineren met natuurlijk paarden houden en voeren - Bart van Heesbeen

11 oktober 2022 - de Paardenpodcast

Bart is springruiter, instructeur en orthomoleculair voedingsconsulent voor paarden. Hij probeert zijn paarden waar mogelijk op een natuurlijke manier te houden en voeren en vindt het interessant om steeds weer te kijken hoe het anders of beter kan. Ook in de sport ziet hij die tendens langzaam maar zeker ontstaan, ook al is er óók nog veel verbetering mogelijk. Maar verandering gaat niet zo snel en is ook niet zo makkelijk – niet alleen op grote schaal, maar ook op individueel niveau. In deze aflevering ga ik daarover in gesprek met Bart. Vanwege zijn achtergrond in paardenvoeding zoomen we daar ook even op in, want is volop sporten wel mogelijk zonder krachtvoer? Wat voer je dan wél? Je hoort het hier. Veel plezier met luisteren!

Wil je meer leren over voeding en paardenwelzijn? In de Horse in Mind Community organiseren we maandelijks live online lezingen en Q&A’s met experts! Laat je inspireren of stel vragen over je eigen paard. Klik hier voor meer info. Met code ‘Paardenpodcast’ krijg je 10% korting op je eerste periode membership.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.