fbpx

#143 Paardenwelzijn op YouTube – Fenna van Dam alias Hoefwijzer

door | 29 nov 2023

Hoefwijzer is een van de grootste paardenkanalen op YouTube. Het gezicht erachter? Fenna van Dam! Ze deelt over haar paarden en wat ze allemaal meemaakt. Eén ding staat vaak centraal in haar video’s: paardenwelzijn. In deze aflevering klets ik met Fenna over het ontstaan van Hoefwijzer, de groei van haar kanaal, hoe ze omgaat met negatieve reacties en hoe ze bepaalt wat ze allemaal deelt met haar volgers en op welke manier. Veel plezier met luisteren!

Meer leren over paardenwelzijn? Check de Horse in Mind Community! In deze community vind je lezingen en Q&A’s met experts uit de paardenwereld en een groep paardeneigenaren die net als jij welzijn op één hebben staan: ⁠https://bit.ly/3Y36tvm

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *