fbpx

#70 Paddock paradise op postzegelformaat - Femke Dölle

14 Juli 2021 - de Paardenpodcast

Een paddock paradise maken op een stukje dat maar een slag groter is dan een grote rijbaan? Het kan! Als je dacht dat je te weinig ruimte had om een track aan te leggen voor je paarden, dan heb je het mis. Femke Dölle heeft een paddock paradise op 1600m², met een track, bomvol Passive Physio, verrijking en diversiteit in voeding. In deze aflevering geeft ze je een rondleiding. Ik kan je vertellen: er past véél meer in zo’n oppervlakte dan je zou denken!

Psst, de Horse in Mind Community is nog open voor aanmeldingen tot en met komende zondag 18 juli! Klik hier voor meer info. Sluit jij je ook aan?

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je gratis de shownotes downloaden van aflevering 70 over een paddock paradise op een klein stukje grond. Je vindt hier een handige samenvatting en de belangrijkste tips en inzichten.

Let op: de download opent op dezelfde pagina, dus als je ondertussen de podcast aan het luisteren bent, dupliceer je tabblad dan even, of sla de pdf op en klik dan op ‘vorige’.

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

shownotes podcast #80, femke dolle
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.