fbpx

#80 Rijden met een lichte, onafhankelijke zit - Tessa Roos

30 September 2021 - de Paardenpodcast

Dat houding en zit belangrijk is, dat weten de meeste ruiters wel. Toch is het nog een onderschat en onderbelicht onderwerp in veel lessen! Je kunt je paard met hele kleine veranderingen al enorm helpen, maar helaas ook tegenwerken. Tessa Roos is wat mij betreft dé expert als het gaat om een goede, functionele ruiterzit en optimaal gebruik van je lichaam te paard. In deze aflevering legt ze uit wat het nut is van een lichte, onafhankelijke zit én doen we gelijk een korte oefening die jij als luisteraar ook mee kunt doen!

Tessa geeft op 30 oktober een online live workshop tijdens het Paardentraining Seminar, om jou te helpen met een lichte, onafhankelijke zit. Tijdens dit seminar kun je nog veel meer presentaties volgen over alle aspecten van training. Klik hier voor alle informatie!

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.