fbpx

#73 Van gezonde bodem naar goed paardenhooi - Bob Fabri van Eurofins Agro

4 Augustus 2021 - de Paardenpodcast

Weet jij eigenlijk wat er precies in het hooi van je paard zit? En hoe krijg je nou eigenlijk goed paardenhooi? Met Bob Fabri van Eurofins Agro (ja, hét bedrijf van de hooianalyses) ging ik hierover in gesprek. We hebben het over een gezonde bodem, goed grasland, hoe je het beste hooi van je gras kan maken en meer. Reuze waardevol voor iedereen die meer wil weten over het belangrijkste onderdeel van een paardendieet: ruwvoer!

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je gratis de shownotes downloaden van aflevering 73 over hooi. Hierin zit een handige samenvatting en de belangrijkste tips en inzichten.

Let op: de download opent op dezelfde pagina, dus als je ondertussen de podcast aan het luisteren bent, dupliceer je tabblad dan even, of sla de pdf op en klik dan op ‘vorige’.

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

hooianalyse, paardenhooi
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.