fbpx

#128 Veerkracht in de fascia – Karin Leibbrandt

door | 13 apr 2023

Fascia, ook wel fascies genoemd, is bindweefsel en heeft een heel belangrijke rol in de houding en beweging van het paard. Het geeft zowel souplesse als stabiliteit aan het lichaam namelijk. In deze aflevering hoor je de opname van een lezing uit het Paardenrevalidatie Summit, gegeven door Karin Leibbrandt. Ze vertelt wat fascia eigenlijk is en welke rol het speelt in de beweging en de revalidatie van het paard. Ook gaat ze in op het de factoren die belangrijk zijn voor de gezondheid van de fascia en wat er gebeurt wanneer ze verstrakt zijn. Echt heel waardevol voor elke ruiter om dit te weten. Veel plezier!

Wil je het hele webinar zien of ben je benieuwd naar het hele Paardenrevalidatie Summit? Je kunt het pakket opnames nog bestellen. Op dit summit spraken 12 verschillende experts over de verschillende facetten van paardenrevalidatie op een duurzame manier, zoals Karin Leibbrandt, Liesbeth Jorna, Anne Schuite, Jolien Dalenberg en ikzelf.

Klik hier voor alle info en gebruik code ‘paardenpodcast‘ voor 10% korting.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *