fbpx

#51 Vier grootste inzichten uit de Paardenpodcast van 2020 - Rianne Dekker

17 Dec 2020 - de Paardenpodcast

Dit jaar heb ik 22 verschillende experts en professionals gesproken voor afleveringen van de Paardenpodcast. Sommige van deze experts meerdere keren en mezelf niet meegerekend 🙂 Uit al deze gesprekken haalde ik nieuwe weetjes, inzichten en inspiratie. In deze laatste aflevering van 2020 deel ik mijn vier grootste inzichten van dit jaar, opgedaan uit de gesprekken met mijn gasten.

En psst, de Horse in Mind Community is open voor inschrijving! Klik hier voor alle info en om je aan te melden. Lijkt me leuk als je je aansluit bij de leukste community met learn-a-holic paardeneigenaren en ik je daar mag verwelkomen!

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.