fbpx

#106 Vier sportruiters delen over paardenwelzijn - Franka, Stephanie, Lesley & Lysa

26 oktober 2022 - de Paardenpodcast

Kun je paardensport echt combineren met je paard op een natuurlijke manier huisvesten of op een alternatieve manier trainen? Ik vroeg het twee weken geleden aan de volgers op Instagram. Massaal ‘ja!’ was het antwoord. Vier sportruiters delen in deze aflevering hoe zij dit combineren en waarom ze dit doen. De één heeft haar paard in een HIT-actiefstal speciaal voor sportpaarden, een ander doet veel grondwerk en weer een ander rijdt ijzerloos eventing, ook in de modder. Ik vond het ontzettend leuk om de verhalen te horen en kijk er naar uit nog meer ervaringen te horen!

De sportruiters in deze aflevering kun je volgen op Instagram:
Franka – @et.the.mare
Stephanie – @equiste.sk
Lesley Haanen – @lesleyhaanen
Lysa Häst – @lysahast

TIP: in de Horse in Mind Community vind je maandelijks webinars en Q&A’s door experts over huisvesting, training, hoeven, voeding en meer, speciaal voor paardeneigenaren die het allerbeste willen voor hun paard. Klik hier voor meer informatie en gebruik bij het afrekenen code ‘Paardenpodcast’ voor 10% korting op je eerste periode.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.