fbpx

#68 Voer je paard gezond met orthomoleculair voedingsadvies - Ryanne den Besten

30 Juni 2021 - de Paardenpodcast

Orthomoleculaire voeding voor paarden – eh, wat? Ryanne is epigenetisch orthomoleculair voedingsconsulent. Kortweg houdt dat in dat ze kijkt naar wat het paard op celniveau nodig heeft, zodat de cellen optimaal hun functie kunnen uitoefenen. In deze aflevering hebben we het over wat orthomoleculaire voeding inhoudt, gaan we dieper in op wat er gebeurt als de cellen niet de juiste voeding krijgen en het effect van stress op de opname van voeding. Ook heeft Ryanne tips voor je, waar je morgen gelijk mee aan de slag kunt.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

 

Hier kun je de shownotes downloaden van aflevering 68 over orthomoleculaire voeding voor paarden. Hierin staat een korte samenvatting en tips over wat je zelf als eigenaar direct kunt doen voor je paard.

Let op: de download opent op dezelfde pagina, dus als je ondertussen de podcast aan het luisteren bent, dupliceer je tabblad dan even, of sla de pdf op en klik dan op ‘vorige’.

Als je de shownotes downloadt kun je mails ontvangen van Horse in Mind (over paardenwelzijn en de podcast). Super interessant! Uitschrijven kan natuurlijk te allen tijde.

orthomoleculaire voeding voor paarden, paardenpodcast
holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.