fbpx

#105 Waar doet jouw paard het voor? - Rianne Dekker

21 oktober 2022 - de Paardenpodcast

Doet jouw paard het allemaal ‘voor jou’, of toch voor iets anders? In deze korte aflevering leg ik de begrippen intrinsieke en extrinsieke motivatie uit. Beiden kun je gebruiken in de training van je paard en op verschillende manieren. Als je je paard op een positieve manier extrinsiek kan motiveren, of zelfs intrinsieke motivatie teweeg kunt brengen, dan wordt het veel leuker voor jullie beiden! Ik maak het concreet door een aantal voorbeelden te geven zowel uit het paarden- als mensenleven. Veel plezier!

Op 2, 3 & 4 december (2022) is Steinar Sigurbjornsson weer in Nederland voor een clinic Intrinzen Inspired trainen, bij Van Stal in Amstelveen. Klik hier voor meer info! Steinar hoorde je eerder in de podcast in aflevering 42. 

Meer ontdekken over training en motivatie in z’n geheel? In de Horse in Mind Community zijn al diverse webinars over dit onderwerp gegeven. Klik hier voor meer info en gebruik bij het afrekenen code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting op je eerste periode.

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.