fbpx

#88 Wat je moet weten over hoefschoenen - Klaas Feuth

2 Februari 2022 - de Paardenpodcast

Hoefschoenen – je hoort er steeds meer over als alternatief voor ijzers. Klaas Feuth is dé hoefschoenspecialist van Nederland en beantwoord in deze aflevering een hoop vragen over dit onderwerp. Er zijn veel verschillende soorten hoefschoenen, ook voor allerlei andere doeleinden. Of je nu actief sport, recreatief rijdt of over de weg wandelt – voor elk doel is er wel een schoen. Klaas legt de verschillen uit, en legt ook uit waar je op moet letten als je besluit om hoefschoenen uit te gaan zoeken. We bespreken de voor- en nadelen ervan en ruimen wat mythes en vooroordelen uit de weg. Ook beantwoordt Klaas de meest gestelde vragen. Veel luisterplezier!

Meer leren over paardenwelzijn? Klik hier voor de Horse in Mind Community – gebruik code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting op je eerste termijn!

Volg Horse in Mind ook via Facebook of Instagram

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.