fbpx

Webinar Picks

Online leren over paarden en paardenwelzijn. Speciaal geselecteerde webinars, gegeven door echte experts

Toplezingen bijwonen vanuit huis

Door de corona-maatregelen verschuift het leren steeds meer naar online. Zo ook de lezingen over paarden en paardenwelzijn, die normaal gesproken op stallen of rijverenigingen gegeven worden! Horse in Mind selecteert elke maand webinars van experts, waarbij paardenwelzijn echt op één staat. Kies het webinar dat jij wilt volgen en bemachtig je ticket.

King revalidatie webinar

Het verhaal en de revalidatie van King

King: een 11-jarige ruin, opgevangen als revalidatiepaard. Na anderhalf jaar hebben we de revalidatie helaas moeten staken en is hij ingeslapen. Wat is er in anderhalf jaar tijd allemaal gebeurd? Had het kans van slagen? Had het anders kunnen lopen?

Opname direct beschikbaar

scheef paard, paard in balans

Balans als blessurepreventie (Scheefheden & Balans herstellen)

Je hoort vaak dat het belangrijk is dat je paard ‘in balans‘ is, maar hoe zit dat eigenlijk? Hoe zorg je daarvoor? En zijn er risico’s als je er niets aan doet? Ervaren instructrice Kim Steutel vertelt je er in deze Webinar Pick alles over.

Datum: 3 december 20.00 uur

symone ottevangers, telepathie met paarden

Communiceren met paarden

Praten met paarden… Zweverig of juist heel logisch? Wat kan er wel of juist niét met telepathie en hoe werkt het? In dit webinar vertelt Symone Ottevangers op een leuke en nuchtere manier over telepathie én laat het jou ook even ervaren.

Datum: 18 nov 20.00 VOL & 7 dec 20.00 uur