fbpx
trainen met plezier, liesbeth jorna

Trainen met meer plezier, meer variatie en meer groei!

Hoe zorg je ervoor dat je telkens weer groeit in alles wat je met je paard kan doen? Dat het elke dag leuk blijft voor allebei? Dat je niet vastloopt in frustratie, onzekerheid, gebrek aan ideeën of gebrek aan vooruitgang? Dat je paard elke dag graag naar je toe komt, zelfs als de training wel eens buiten jullie comfortzone komt? Dat je na een poosje achterom kijkt en denkt “Ik had nooit gedacht dat we dat zouden kunnen”?

In een serie van drie webinars gaat Liesbeth Jorna van Sport & Horsemanship United je hiermee helpen. De webinars zitten boordevol praktische inzichten en oefeningen om direct toe te kunnen passen in je training, ongeacht je discipline! Er komen drie thema’s aan bod:

Fair en fun trainen
Jump & Play
Teugelloos rijden

Wat levert deze webinarserie je op?

  • Jij en je paard hebben meer plezier in de training
  • Je krijgt meer variatie in je training
  • Je wordt handiger en creatiever als ruiter
  • Jij en je paard krijgen meer coördinatie en balans
  • Een heldere, meer verfijnde communicatie tussen jou en je paard

Yes, dit wil ik!

Meld je aan en betaal nu geen € 25,– per webinar, maar slechts € 50,– voor de hele serie! 

Je ontvangt de opnames binnen een uur in je inbox, zodat je gelijk kan beginnen met kijken. De opnames blijven drie maanden lang beschikbaar, dus je hebt ruim de tijd.

fair en fun trainen

Webinar 1 - Fair & fun - Maak de dagelijkse training met je paard leuker en effectiever

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je paard de training niet altijd zo leuk vindt? Of zo’n ongemakkelijk gevoel van spijt als je niet zo aardig tegen je paard bent geweest, hem hard hebt laten werken of veel grote hulpen hebt moeten geven om iets gedaan te krijgen? In dit webinar krijg je voorbeelden van hoe je voor jezelf en vooral ook voor je paard de training makkelijker en leuker kan maken, met bovendien (in de praktijk bewezen!) snellere en betere resultaten.

training met balkjes en hindernissen

Webinar 2 - Jump & Play - Spelenderwijs handig worden en leren springen zonder stress

“Ik wil wel springen, maar…” en dan volgt er meestal een hele serie redenen om het niet te doen. Maar wist je dat het spelen met balken, cavaletti en hindernissen er voor zorgt dat je handiger en preciezer wordt, meer controle en plezier ervaart bij meer tempo en kracht, je veel creatiever wordt en het zelfs je dressuurtraining kan verbeteren? In dit webinar neemt Liesbeth je mee door een stapsgewijze opbouw van springen met behulp van videovoorbeelden. Je leert de drie verantwoordelijkheden van de ruiter en een unieke serie oefeningen om je vaardigheid op te bouwen. Ook geschikt voor mensen die alleen grondwerk doen!

rijden zonder teugels

Webinar 3 - Teugelloos rijden - Voor harmonie, rijden met verfijnd teugelcontact en… voor de kick!

“Let go of the reins and get back to your senses! Find that magical feeling: a mind to mind, body to body, heart to heart connection.” Teugelloos rijden geeft je vrijheid, controle, balans, harmonie en een veel fijnere aanleuning als je weer mét teugels rijdt! Handen en teugels zijn de meest voorkomende “stoorzender” voor het paard, maar ze kunnen ook de meest intieme verbinding met je paard zijn. Hoe minder je je teugels nodig hebt, hoe fijner het gevoel van samenwerking en harmonie. Vertel je paard wat je wil met lichaamstaal: intentie, energie, focus, ademhaling, zit en benen, zodat je handen stil kunnen zijn. En natuurlijk geeft het ook een kick als blijkt dat je zonder teugels ook kunt rijden!

Wie is Liesbeth Jorna?

Liesbeth Jorna is de oprichter van Sport & Horsemanship United en tevens Licensed Dressage Naturally Instructor, ORUN**** Instructeur, (ex) ZZ-licht jury en specialist op het gebied van biomechanica, gedrag en horsemanship. Zij leert ruiters om op een paardvriendelijke en gezonde manier hun paard op te leiden en te trainen. Meer weten? Download een gratis film, challenge en e-book op www.sporthorsemanshipunited.nl

liesbeth jorna