fbpx

Help jezelf van je rij-angst af

Webinar - 25 februari 20.00 - duur ca. 90 min - € 22,-

Bang om te rijden? Je bent niet de enige!

“Als je je verlangen groter kan maken dan je angst, is er een weg om je angst te overwinnen.” – Monya Spijkhoven

Ben jij ooit gevallen, heb je een ongeluk gehad, of is alleen de gedachte aan een bokkend of rennend paard al genoeg om een klem om je keel te voelen? Of durf je wel te rijden, maar zou je graag nog wat zelfverzekerder zijn in het zadel of bij onverwachte situaties? Dan is dit webinar over rij-angst echt iets voor jou. Misschien hoor je heel vaak ‘dat je er gewoon doorheen moet’, maar die pogingen leiden meestal niet tot lange termijn resultaat… Herkenbaar?

Monya Spijkhoven, instructrice en docent aan de Gelukkige Ruiter Academie, weet precies hoe ze jou kan helpen met deze angst. Monya wil jou helpen een weerbare ruiter te worden. In dit webinar geeft ze je een 4-fasen aanpak, die je zelf thuis kunt toepassen om jouw mindset te veranderen.

Wat levert dit webinar je op?

  • Inzicht in de reden van je angst om paard te rijden
  • Inzicht in waarom je angst er nog steeds is, terwijl je er al zoveel aan hebt gewerkt
  • Inzicht in wat te doen als je paard ook bang is
  • Je weet 4 stappen die je kunt zetten om een weerbare ruiter te worden
  • Concrete oefeningen voor thuis

Lekker ontspannen corona-proof vanuit huis, achter je laptop. Er is uitgebreid de tijd voor vragen tijdens het webinar. BONUS: Achteraf krijg je de opname toegestuurd die 14 dagen lang beschikbaar blijft.

Er is een maximum aantal deelnemers, dus bemachtig zo snel mogelijk jouw ticket. Restitutie is niet mogelijk omdat je een unieke kijklink ontvangt. Het staat je wel vrij een vervanger te zoeken.

Datum

Donderdag 25 februari – 20.00 uur – ca. 90min – € 22,-

Ben je member? Dan kun je gratis deelnemen via jouw ledenomgeving.

Wie is Monya Spijkhoven?

Monya Spijkhoven is ervaren instructrice met een achtergrond in klassieke dressuur, horsemanship en ruiterpsychologie. Ze is gespecialiseerd in het trainen van ruiters met angst. Met De Gelukkige Ruiter Academie leidt ze ruiters op tot coach. Meer ruiters dan je denkt hebben te maken met spanning of angst voor of tijdens het paardrijden. Monya heeft een methode ontwikkeld om hier stapsgewijs mee aan de slag te gaan en weer met meer ontspannen en meer plezier te kunnen rijden.

Monya Spijkhoven