fbpx

#122 Wees de cheerleader van jouw paard – Liesbeth Jorna

door | 22 feb 2023

Ben jij heel verbaal en enthousiast in de training van je paard? Vliegen de ‘jaaaa, goed zooo’s je paard om de oren als een echte cheerleader? Of ben je meer het type dat een bescheiden ‘braaf’ zegt met een kriebeltje? In deze aflevering deelt Liesbeth Jorna haar visie op belonen, enthousiasme, aanmoediging, positieve intentie en energie in de training. Als je die gericht en goed inzet, kan dat zorgen voor een paard met meer zelfvertrouwen en een sneller leerproces. En bovendien een betere band en leukere training!

Op 14 maart geeft Liesbeth Jorna een live Q&A in de Horse in Mind Community, waar je vragen en video’s voor in kunt zenden.

Deze Q&A krijg je (als niet-lid van de community) nu tijdelijk ook als BONUS bij de driedelige webinarserie ‘Fair & Fun Trainen’!

Klik hier voor alle info!

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *