fbpx

#142 Working Equitation en EK in Parijs – Romy Huisman

door | 22 nov 2023

Romy Huisman, ook bekend als ‘Snuitable’ op YouTube en Instagram, vertelt in deze aflevering wat Working Equitation nu eigenlijk voor sport is. Je hoort ook hoe het zit met WE wedstrijden en waarom Romy het zo’n gave sport vindt. What’s in it voor de ruiter en het paard? We hebben het ook uitgebreid over een ‘Iberische’ paardensport, namelijk MCI. Het is dressuur, maar dan anders. Romy is onlangs naar het Europees Kampioenschap MCI in Parijs geweest en vertelt over haar ervaringen daar én wat ze graag anders had gezien qua paardenwelzijn. Veel plezier met luisteren!

Meer leren over paardenwelzijn? Over training, huisvesting, voeding, hoefgezondheid en meer? Check dan de Horse in Mind Community: ⁠https://bit.ly/3Y36tvm⁠ Hét membership voor leergierige paardeneigenaren.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *