fbpx

#93 Wormen, infecties, resistenties en mestonderzoek - Janneke van der Wal

15 maart 2022 - de Paardenpodcast

Doe jij regelmatig mestonderzoek bij je paard? Door dit op tijd en frequent genoeg te doen, kun je niet alleen worminfecties voorkomen, maar beperk je ook het risico op resistenties voor de wormenkuren! Janneke van der Wal van Worm&Co vertelt in deze podcast over het belang van mestonderzoek en de voor- en nadelen van blind ontwormen. Ze legt uit hoe een infectie eigenlijk ontstaat en wat je zelf nog meer kunt doen om te zorgen dat jouw paard geen worminfectie oploopt. Ook beantwoordt ze een aantal ingezonden vragen. Een leerzame aflevering voor elke paardeneigenaar!

Meer leren over paardenwelzijn? Klik hier voor de Horse in Mind Community – gebruik code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting op je eerste termijn!

Volg Horse in Mind ook via Facebook of Instagram

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.