fbpx

#90 Zijgangen trainen, de do's en don'ts - Karin Leibbrandt

16 Februari 2022 - de Paardenpodcast

Hoe train je het beste zijgangen met je paard? In deze aflevering vraag ik er alles over aan Karin Leibbrandt. Karin deelt met je wat de voordelen zijn van de verschillende zijgangen en waarom je überhaupt zijgangen zou gebruiken. Je krijgt duidelijke tips om ze te verbeteren en te oefenen. Ook hebben we het over contra-indicaties: dus wanneer zou je zijgangen beter even links kunnen laten liggen? En we bespreken een paar veel gemaakte fouten bij het rijden van een zijgang en wat er dan gebeurt in het paardenlichaam. Super waardevol dus weer! Ik wens je veel luisterplezier.

Check ook eens de online training ‘Je paard blessurevrij trainen’ van Karin Leibbrandt en Tessa Roos en gebruik code ‘paardenpodcast’ voor 10% korting!

Volg Horse in Mind ook via Facebook of Instagram

Je luistert deze aflevering natuurlijk ook makkelijk via Spotify, Apple podcasts of een andere podcast app.

holistisch kijken naar je paard ebook

Ontvang het gratis e-book

Wil je problemen voorkomen in plaats van oplossen? In het e-book ‘Leer holistisch kijken naar je paard – 10 tips & inzichten‘ ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw paard niet alleen ‘overleeft’, maar echt gaat floreren! In 10 tips & inzichten leer je over superfoods voor paarden, verrijking van huisvesting, mindset, passive physio en nog veel meer.

Klik op de knop hieronder om hem gratis aan te vragen.